Guider

De bästa bästa apparna för iPad-videospelare

iPad är packad med en standardvideospelare genom vilken du kan njuta av alla högupplösta och HD-videor du vill ha, men när det gäller kraftfulla funktioner, kanske standardinställningen inte uppfyller dina krav. Det finns massor av appar för videospelare tillgängliga i App Store, och de bästa iPad-videospelapparna diskuteras här. Du kan ladda ner den som bäst passar dina behov.

Du kan också läsa: Bästa bärbara datorer för ingenjörsstudenter.

Ta en titt på: Bästa gratis nedladdningssajter för MP3.

Bästa appar för iPad-videospelare

OPlayer Lite

Källa - play.google.com

Detta är förmodligen en av de bästa apparna för iPad-videospelare. Om du vill öka mediaförmågan på din iPad kan ingenting vara bättre än den här appen. Oavsett formatet på videon behöver du inte konvertera den till ett visst filformat för att kunna njuta av den eftersom OPlayer Lite stöder alla format utom AC3. Det kan strömma ljud och videor från Internet. Dessutom erbjuds stöd för flera ljudspår, stöd för undertexter, skapande av en egen spellista etc. i den här videospelarappen.

Flex: spelare

Källa - itunes.apple.com

Den här appen ger den sömlösa videoupplevelsen med sina inbyggda spännande funktioner. Denna app stöder HD-videor i format som MKV, WMV, VOB AVI, DivX, Xvid, etc. Men för att låsa upp alla avancerade funktioner måste användarna betala ett belopp på $ 7,99. Flex: spelaren levereras med funktionen för återupptagsfunktion, och det ger dig ingen chans att bli avbruten av annonserna. Det här är en fantastisk app för att förbättra videoupplevelsen i iPad, iPhone och iPod.

HD- spelare

Källa- - itunes.apple.com

Detta är en av de bästa apparna för iPad-videospelare som kommer med det enkla gränssnittet, men rika funktioner. Det ger en smidig upplevelse utan codec-problem, och inte en enda användare klagade på codec-problemet. Avkodningen är riktigt bra. Om du vill njuta av ljudkodeksstödet måste du dock spendera en liten summa på $ 1,99 och du är redo att gå. Så utan tvekan är denna HD-spelare ett utmärkt val när det gäller att välja den enkla men bra videospelaren för iPad.

RockPlayer 2

Källa - prodomainblog.com

Om du letar efter en användbar videospelarapp som innehåller alla funktioner som behövs för en bra mediaspelare, anser RockPlayer 2 den här. Den här appen stöder större delen av filen och den är gratis. De grundläggande funktionerna i RockPlayer 2 är stöd för flera ljudspår, stöd för flera språk, stöd för undertexter, TV-stöd, gestkontroller etc.

Playerxtreme Media player

Källa - itunes.apple.com

En mediaspelare som kan leverera det bästa föredras av alla och om du letar efter något sådant är PlayerXtreme Media Player ett utmärkt val. Kan stödja de flesta videofiler, det kan till och med strömma filerna från Internet och spela upp dem. Du kan bli förvånad över att höra att storleken på den streamade filen kan vara upp till 4 GB. Det här är väldigt intressant och det kan också spela upp videor från e-post.

MoliPlayer

Källa - www.topapps.net

Annonsering mitt i en video är väldigt irriterande och det finns iPad-användare som letar efter de bästa apparna för iPad-videospelare som är annonsfria. MoliPlayer är perfekt eftersom det inte visar några annonser. Den senaste versionen kom redan till Apple Store. Den är förbättrad och erbjuder fler funktioner. Den här appen stöder också alla typer av filformat som RTMP RTSP, LRC lyric, etc.

Air Playit HD

Källa- www.148apps.com

Den här appen är kompatibel med mer än 320 filformat och är kompatibel med iOS 4.0 och senare versioner. Den lagrar alla videor och ljud i molnet och du kan strömma filerna, titta på eller lyssna på dem. Du kan spela upp videor på Apple TV med denna videospelare. Den senaste versionen har eliminerat visningen av annonser.

VMPlayer Lite

Källa - itunes.apple.com

Detta är ett bra alternativ för en videospelare om någon av dina videofiler inte är AC3-, EAC3- eller Dolby-codec. Bortsett från de nämnda, stöder den här appen andra codecs, och den kommer med massor av funktioner. Se till att överväga den här appen!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found