Guider

De bästa apparna du kan få för Samsung Galaxy S9

Under de senaste åren har Samsung blivit ledande på Android-telefonmarknaden. Med en fantastisk design, bästa specifikationer och det fascinerande kamerasystemet har Samsung Galaxy S9 förmågan att vara den bästa telefonen 2018. Och för den här fantastiska smarttelefonen, som nämns nedan, är några av de bästa apparna för Samsung Galaxy S9 som kommer förbättra din upplevelse och göra saker ännu mer intressanta.

Se även: Topp bästa appar för iPhone X

Bästa appar för Samsung Galaxy S9

PicsArt

PicsArt är en av de bästa apparna för Samsung Galaxy S9. Den här kostnadsfria appen är användarvänlig och du kan använda den för fotoredigering. Den består av många funktioner som du kan använda för att ändra dina bilder. PicsArt har utvecklats med avsikten att hjälpa dig att skapa fantastiska bilder. Ha lite kul genom att producera en ny version av dina bilder till anmärkningsvärda collage med dess effektiva verktyg inklusive collage maker, skissverktyg, kamera, bildredigerare, kamera etc.

Ladda ner PicsArt

Nova Launcher

Nova Launcher är en mycket personlig, resultatorienterad startskärm för din Galaxy S9. Den här appen är den bästa startprogrammet för din Android-enhet. Det byter ut din föråldrade startskärm med en du gillar, kan styra och ändra baserat på dina preferenser. Du kan enkelt förvandla ikoner, konturer, grafik, animationer etc. Många av er kanske inte nöjda med Samsung Galaxy's launcher eftersom det saknar vissa funktioner och prestanda. Det är där Nova launcher kan förbättra telefonens prestanda med sina avancerade funktioner.

Ladda ner Nova Launcher

 

Unified Remote

Unified Remote är utvecklat av Unified Intents och fungerar som en fjärrkontroll för din dator. Du kan enkelt styra och hantera din dator med din Galaxy S9 Android-enhet. Använd Bluetooth för att ansluta din smartphone-enhet till din PC-dator och använda enheten som en enda och multitouch-mus för att styra din PC. Du kan visa skärmen på din dator på din S9-telefon och enkelt hantera dina filer. Du kan också slå på eller stänga av din dator med din telefon.

Ladda ner Unified Remote

 

Google Duo

Google Duo är en mobilapplikation för videochatt, Android och iOS av högsta kvalitet, som har utvecklats av Google. Denna app är förstärkt med ett enkelt, användarvänligt gränssnitt som möjliggör snabbare och mer konsekvent videosamtal oavsett om du använder Wi-Fi eller mobildata. Om du av någon anledning inte kan ringa ett videosamtal kan du bara ringa ljudsamtal också.

Ladda ner Google Duo

 

Facebook Messenger - Text och videochatt gratis

Vem känner inte till Facebook eller använder den för att få kontakt med sina vänner och familj? Facebook messenger-appen är en av de mest populära applikationerna som direkt kan ansluta dig till människor i ditt liv. Denna app erbjuder gratis, snabbare och säkra tjänster. För att nå dina vänner eller familj var som helst i världen kan du söka igenom deras namn eller kontaktnummer och ansluta till dem. Du kan skicka vilken form av ett meddelande som helst via den här appen som ett textmeddelande, ett foto eller så kan du även ringa ett videosamtal. Du kan använda den här appen för att spela spel med dina vänner i den här appen och matcha dina poäng med dem för att se vem som gör det bättre.

Ladda ner Facebook Messenger

MX-spelare

MX-spelare har utvecklats av J2 Interactive. Det är en fantastisk Android-videospelare och videoredigerare tillsammans med avancerad hårdvaruacceleration och bekvämt textstöd för användaren. Dessutom kan du utan problem klämma eller svepa över skärmen för att zooma in och zooma ut videorna för bättre visning. Om du vill ha undertexter kan du flytta undertexterna bakåt och framåt för att se det efterföljande eller föregående transkriptet. Denna app har också barnlås så att dina barn kan använda den här appen utan att ringa av misstag eller störa någon annan app på din telefon.

Ladda ner MX-spelare

 

Grammatiskt tangentbord - typ med förtroende

Grammarly Keyboard hjälper dig att skriva felfri text utan problem i någon av de appar du använder på din Galaxy S9. Den erbjuder olika funktioner som stavningskontroll, grammatikcheck och mer. Det fungerar smidigt med andra appar och hjälper till att skicka misstag, felfria e-postmeddelanden, LinkedIn-meddelanden, Facebook-inlägg etc.

Ladda ner Grammarly Keyboard

 

Xender - Filöverföring & Dela

Xender är en av de bästa delningsapparna för Samsung Galaxy S9 och uppfyller alla dina krav för fildelning. Det hjälper till att enkelt överföra filer mellan din dator och din smartphone. Det är kanske en av de mest bekväma apparna för Samsung Galaxy S9-användare. Den största fördelen med den här appen är att du kan överföra alla typer och storlekar på filer utan mobildata. Denna app är 200 gånger effektivare och snabbare än den normala hastigheten för en Bluetooth.

Ladda ner Xender - File Transfer & Share

 

Utflykt

Field Trip är en väldigt cool app som leder dig till de osedda och exceptionella sakerna i världen där du bor. Denna app fungerar vanligtvis i bakgrunden på din Android-enhet och när du kommer nära någon spännande eller fascinerande plats visar den här appen ett kort med information om den platsen. Du behöver inte klicka på telefonens skärm för att arbeta med den här appen, bara anslut ditt headset eller Bluetooth så kommer du att kunna höra appen läsa informationen åt dig. Med den här appen lär du dig om många saker som historien om de bästa ställena för shopping, dryck eller för att umgås med dina vänner. Du kan välja bland de lokala alternativen du föredrar, och informationen visas på telefonens skärm när du går förbi dessa platser.

Ladda ner Field Trip

 

Feedly - Bli smartare

Feedly är din huvudsakliga bostad för att ordna, läsa och dela information om alla ämnen som du behöver för att hålla dig uppdaterad om kommande trender i din bransch. Du kan enkelt få tillgång till olika informationskällor online på ett snabbare sätt. Miljontals människor runt om i världen använder Feedly på sin Android-telefon för att läsa och följa sina föredragna informationskällor online som tidningar, bloggar, YouTube-kanaler, nyhetswebbplatser osv. Du kan ordna alla dessa källor på ett ställe effektivt och effektivt. Människor använder också Feedly-appen för att läsa sina favoritbloggar, studera nya trender och ämnen och hitta nya nyckelord som rör deras varumärken och företag.

Ladda ner Feedly

 

Google översätt

Med den här populära appen från Google kan du enkelt översätta texten från ett språk till ett annat. Google Translate kan identifiera och översätta mer än 100 språk. Du kan översätta 59 språk när enheten inte är ansluten till Internet. En av de mest intressanta fördelarna med den här appen är att du kan använda kameran på din enhet för att fånga bilden av vilken text som helst och omedelbart översätta den till ett annat språk. En annan fördel är att du helt enkelt kan rita ett tecken på telefonens skärm och den här appen kommer att kunna känna igen orden och översätta dem.

Ladda ner Google Translate

 

Shazam

Detta är en av de mest populära apparna för Samsung Galaxy S9. Det är användarvänligt och används för att känna igen alla låtar som spelas i ditt område. För att göra det, ta bara din smartphone nära där låten spelas, så kommer den här appen automatiskt att fånga den låten och känna igen den.

Ladda ner Shazam

Quiver - 3D Coloring App

Den här appen är utvecklad av QuiverVision Limited och är en applikation för 3D-färgning. Med den här appen kan du enkelt modernisera de äldre färgerna på en bild till en förstärkt verklighet för att få en magisk upplevelse för dig och dina nära och kära. 3D-färgningssystemet i denna app får dina bilder att se mycket mer verkliga ut än den traditionella färgen. Du kan också spara och skriva ut sidorna från den här appen eller från din dator och börja ha kul. Du kan inte bara se dina favoritbilder återupplivas med 3D-färgning, du kan också spela spel med de livliga karaktärerna bara genom att peka på skärmen.

Ladda ner Quiver

 

Google Glasögon

Google Goggles är en mycket populär app för Android-användare. Den använder sin sökfunktion genom att ta en bild. Vänd bara din mobilkamera mot ett porträtt, en berömd byggnad eller något annat landmärke, en streckkod, vilken produkt som helst eller någon känd bild, om Google Goggles hittar informationen om ditt målobjekt i Googles databas kommer det att ge dig information om det. Dessutom kan den här användarvänliga appen läsa texten på olika språk inklusive engelska, italienska, ryska, franska, tyska, portugisiska, turkiska och spanska och översätta dessa språk till andra.

Ladda ner Google Goggles

 

Evernote - Anteckna, planera, organisera

Designat av Evernote Corporation, kan Evernote förändra hur du sammanför dina personliga och professionella planer. Evernote är en mycket effektiv och effektiv planerare och samordnare som kan hjälpa dig att utföra olika uppgifter framgångsrikt som att göra anteckningar, skapa en lista över viktiga uppgifter, lägga till bilder, skanna viktiga papper med din telefonkamera, skapa handskrivna minuter, rita bilder etc. Du kan enkelt ändra, dela och arbeta tillsammans på dina anteckningar på olika enheter som din smartphone, dator och surfplatta. Det är ett viktigt verktyg för din Galaxy S9 eftersom du enkelt kan ta viktiga anteckningar och slutföra ditt arbete i tid.

Ladda ner Evernote

PPSSPP - PSP-emulator

Den här appen har designats av Henrik Rydgard. Du kan spela dina favorit PSP (bärbara Sony Playstation) -spel på din Android-enhet och det också med HD och andra funktioner som förbättrar din spelupplevelse. PPSSPP är en innovativ och en av de största PSP-emulatorerna för Android-användare. Den här appen kan köra flera spel, men den här appen innehåller inga spel i den. Du kan konvertera dina egna PSP-spel till .ISO- eller .CSO-filer, eller så kan du spela gratis onlinespel. Överför dina PSP-spel på SD-kort eller USB-lagring av din telefon och spela spel för att hålla dig road. Eftersom din Galaxy S9 har mycket utrymme och processorer med hög kapacitet, kan du spela dina spel sömlöst.

Ladda ner PPSSPP - PSP Emulator

 

Gboard - Googles tangentbord

Samsung Galaxy S9 erbjuder ett mycket effektivt fungerande tangentbord, men det kan fortfarande inte slå Gboard av Google. Den här appen levererar allt du vill ha på tangentbordet. Det är snabbare och konsekvent. Du kan använda glidskrivning, röstskrivning och andra skrivalternativ i den. Denna tangentbordsapp ger ett brett utbud av funktioner som inte finns på Galaxy S9s tangentbord. Gboard består av funktioner som att skriva på olika språk, assimilering av GIF och Emoji, teman och många fler.

Ladda ner Gboard

 

Authy 2 –Factor Authentication

Authy 2 erbjuder en stark och effektiv autentiseringsprocess enligt bekvämligheten med din Galaxy S9 Android-enhet. Den här appen bygger en säker och skyddad tvåstegsverifieringstoken på din smartphone. Det hjälper dig att skydda ditt konto från externa angripare som hackare genom att tillhandahålla ett extra lager av skydd. Om du har tappat bort din telefon eller inte kan få tillgång till alla dina konton erbjuder Authy skyddade molnkrypterade säkerhetskopior så att du enkelt kan få tillgång till dina tokens. Denna app använder samma algoritm som används av banker och NSA för att skydda deras konfidentiella information.

Ladda ner Authy 2

 

Samsung Max- Datasparing och sekretessskydd

Samsung Max hjälper dig att spara din mobildata, skydda din integritet, ta emot uppdateringar, meddelanden, information och ge tips relaterade till vilken funktion dina appar utför.

Den här appen är ett av de mest effektiva och effektiva sätten att utöka användningen av din dataplan och får ner de pengar du spenderar på att få nya dataplaner.

Ladda ner Samsung Max

 

Timbre - Klipp ut, gå med, konvertera mp3-ljud och MP4-video

Timbre är ett mycket beundrat program som används för att redigera audiovisuella filer. Med den här appen kan du enkelt dela, klippa ut, expandera eller konvertera dina ljud- eller videofiler. Denna app är gratis och låter dig åstadkomma många typer av manövrer på dina ljud-videofiler.

Ladda ner Timbre

Dessa applikationer är några av de bästa apparna för Samsung Galaxy S9 som du kan använda för att förbättra den totala prestandan för din Samsung Galaxy S9.

Se även: Topp 10 bästa appar för att spara pengar

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found