Guider

Hur man laddar ner bakgrundsbild på Samsung Galaxy S5

Bakgrund på Samsung S5 är en funktionalitet som kan ge det nya utseendet till din favoritenhet. Personligen föredrar jag att hålla en snygg och ren högkvalitativ bild på min Samsung S5: s startskärm, som ser snygg ut och ger en bättre personlig känsla.

Se även: Hur man ökar WIFI-signalen på Samsung Galaxy

Hur man laddar ner bakgrundsbild för Samsung Galaxy S5

bakgrundsbild på Samsung S5

Här är de få ställen där du kan få bästa kvalitet på tapeter på Samsung S5. Du kan logga in direkt på webbplatsen hdgalaxys5wallpaper och ladda ner bakgrundsbilden av bästa kvalitet till det installerade SD-kortet. Senare klickar du bara på den sparade bilden och ställer in den på skärmen. Du hittar några alternativ som hemma tapeter eller lås skärm tapeter, etc. Det är helt ditt val.

Jag använder en anpassad app för detta ändamål som Galaxy S5 Wallpaper. Detta är en gratis app tillgänglig i Google Store där du hittar alla officiella och inofficiella bakgrundsbilder för din Samsung S5-telefon. Du kan installera samma för att hantera och använda bakgrundsbilder på din S5.

Ett annat bra alternativ för att få telefonen att se bättre ut är att använda levande tapeter. För levande bakgrundsbilder kan du installera appen Galaxy S5 Live tapet och använda alternativen för att se bäst ut på din mobila enhet. För att använda den här appen måste du gå till följande väg som är ganska enkel:

Hem> Meny> Bakgrund> Levande tapeter.

Levande tapeter ger en fin titt på användningen.

Se även: 10 nya fantastiska funktioner i Samsung Galaxy

Det här är några av de bästa platserna att ladda ner papper för Samsung Galaxy S5.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found