Guider

Lägg till trådlös laddning till din Galaxy S5 för bara $ 10, men med en stor fångst

Ok kan sätta det rakt på sak. Vi vet alla att Samsung Galaxy S5 inte levereras med trådlös laddningsfunktion ur lådan. Det är visserligen en sorglig sak, men här är den stora frågan. Är du villig att riskera vattentåligheten och vara okej med utbuktningen som du efter att du lagt till den Qi trådlösa laddningsspolen?

Dessa är i grunden bara tunna Qi-spolar som sitter mellan ditt batteri och bakstycket. Så du kan bara inte gå på jakt överallt. Och svaret är för bara några dollar, vilket inte gör en stor sak av det.

Men här är en annan fångst. När du väl har lagt till den Qi-spolen får du uppenbarligen en liten utbuktning tillsammans med det ökade trycket på baksidan av din telefon. Och det trycket är något som du borde oroa dig för eftersom du inte bara lägger till extra energi när du tar bort locket, du kommer också att lägga extra stress på IP67-vattentäthetsgraden.

Och eftersom den här Qi trådlösa laddningsspolen är inofficiell, förnekade de helt enkelt Samsung när de skulle använda den. De rekommenderade oss att använda det officiella trådlösa laddningsskyddet om det var vad vi verkligen ville ha.

Se också - Så här fungerar Android L på Samsung Galaxy S5 (före lanseringen naturligtvis)

Så valet är ditt. Oavsett om du är villig att sätta press och förmodligen skada din $ 700-telefon. Om du frågar mig kommer jag definitivt att rekommendera att du inte använder det bara $ 10 tillbehöret för att göra det som en lösning. Jag vet att det kanske låter ungefär som en Apple-kille som är villig att spendera mer pengar för samma lösning, men vi pratar om säkerheten och hållbarheten för vår enhet.

I slutet av dagen beror valet på dig.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found