Guider

Hur man uppdaterar Opera Browser

Det rekommenderas alltid att uppdatera Opera-webbläsaren eftersom en sådan åtgärd kan ge många förbättringar. Den uppdaterade webbläsaren ger alltid bättre design och gränssnitt. Den nya versionen av webbläsaren ökade som regel dess funktionalitet som gör att du kan vara mer produktiv på Internet. Dessutom kommer webbläsaren att få bättre prestanda och hastighet. Den nyligen släppta versionen korrigerar de brister som webbläsaren har haft tidigare. Låt oss se hur du uppdaterar Opera Browser.

Du kan också läsa: Så här ändrar du kortnummertema i webbläsaren Opera

Hur man uppdaterar Opera Browser

Som en allmän regel är vilken webbläsare som är installerad på din dator som standard inställd på att uppdatera sig själv automatiskt, och du behöver inte slösa bort din tid på installationen. Om din webbläsare av någon anledning inte kan uppdateras till den nya versionen och du vill använda den senaste, måste du justera vissa inställningar.

Tidigare Opera-versioner hade två uppdateringsalternativ - automatiska och manuella, men i nyare versioner har du bara ett sätt att uppdatera webbläsaren.

Klicka på menyknappen, som finns längst upp till vänster i din webbläsare.

I rullgardinsmenyn, bläddra till botten och välj hitta alternativet “Om Opera”.

Där kan du se all information om din nuvarande version av Opera och annan mindre viktig information.

Om den nya versionen är tillgänglig uppdaterar du sedan sidan och Opera börjar automatiskt ladda ner och installera den nya versionen.

Vänta tills installationen är klar och klicka sedan på knappen “Starta om nu”.

Efter omstarten, gå till Meny <Om Opera och du kommer att se informationen - "Opera är uppdaterad".

Bildkälla: www.wallpaperswide.com

Du kan också läsa: Hur man synkroniserar data i Opera Browser

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found