Guider

Hur du fixar HTC One M8 slås inte på

HTC One M8 är en elegant smartphone som ger sina användare en mycket trevlig upplevelse. Naturligtvis kan vissa problem uppstå efter att du har använt smarttelefonen under en viss tid. När allt kommer omkring, även de bästa enheterna att ha några buggar. Ett av de mest irriterande problemen med HTC One M8 är när telefonen inte slås på. Innan du går till HTC för hjälp finns det några saker du kan prova. I den här artikeln hittar du några idéer om hur du fixar HTC One M8 inte startar, och de är ganska enkla. I många fall var nedanstående lösningar till hjälp för användarna och de har lyckats bli av med problemet. Vi hoppas att du gör detsamma!

Se även: Hur man utför en fabriksåterställning på LG G4

Så här fixar du HTC One M8 inte

www.droid-life.com

  • Börja lösa detta problem genom att hålla strömbrytaren intryckt i minst 30 sekunder. När du vanligtvis slår på telefonen håller du bara på strömbrytaren i några sekunder, men eftersom den inte fungerar ordentligt håller du den i en halv minut och förhoppningsvis kommer din HTC One M8 att sättas på.
  • Nästa sak du kan försöka är att återställa enheten trots att den är avstängd. För att göra det håller du ström- och volymknapparna i några sekunder.
  • Om du fortfarande upplever problemet ansluter du din smartphone till din dator med USB-kabeln och upprepar tidigare steg.
  • Trots att du är säker på att batteriet inte var tomt ska du ansluta enheten till en väggladdare och lämna den i ungefär en halvtimme. Försök att sätta på den.

Om dessa idéer inte hjälpte, kontakta HTC för ytterligare instruktioner.

Bildkälla: www.pocketdroid.net

Du kan också läsa: Så här fixar du LG G4 Bluetooth-problem

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found