Guider

Black Charizard nu tillgänglig på Pokémon Go

Är du ett stort fan av Pokémon Go? Det ser ut som du kan ha tur. Pokémon Go's Community Day är tillbaka och det verkar som att den här kan vara den bästa hittills i spelets historia. Det finns några nya saker i väntan för fans, och de låter fantastiskt även ur en outsiders perspektiv.

Vad kan du få?

En av de berömda och väl älskade startade Pokémons i spelet, Charmander, finns inte i en blank svart version. Du kan också få Charmeleon att lära sig Blast burn när den utvecklats från Charizard vilket skulle ge Pokémon 110 skada och en två-bar eldrörelse.

Pokémon Go's Community Day följer ett särskilt mönster för att erbjuda olika glänsande versioner av olika Pokémons. De flesta glänsande versionerna av Pokémons har färgplattaskift som i bästa fall ser minimala ut och ändrar inte sin design så mycket. Charizards blanka version är en vackert utformad svart och röd Pokémon.

Och som vi alla vet och som vi har sett i nästan alla fantasiböcker, TV-program eller filmer är svart och rött kanske den mest dåliga färgkombinationen som du kan ge till en elddrake. Det bara skriker kraft och status på ett sätt som andra färgkombinationer inte kan göra lika bra. Ja, att associera rött med eld är kanske en av de enklaste rörelserna men det är fortfarande trevligt att se.

Hur kan du göra det nu? Vilka är dina chanser att få en blank svart och röd Charizard under detta Community Day-evenemang? Som alltid måste du försöka maximera ditt snabba jordbruk för att se till att dina chanser att få en är tillräckligt bra.

Community Day kommer att vara mellan 10.00 och 13.00 UTC i Europa och Afrika, mellan 12.00 och 15.00 JST i Asien / Stillahavsområdet och mellan 11.00 och 14.00 PT i Nord- och Sydamerika.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found