Guider

Bästa gratis e-postleverantörer

E-post är den grundläggande entrényckeln för sociala nätverk och allmän användning av internet. De flesta yrkesverksamma föredrar fortfarande e-post som sitt primära kommunikationssätt. Därför erbjuder de flesta e-postleverantörerna grundläggande e-posttjänster gratis. E-postleverantörer erbjuder flera funktioner som lagringsutrymme, domännamn, konsumentvänligt gränssnitt, skräppostmapp tillsammans med flera andra faciliteter. Här kommer vi att lista några av de bästa gratis e-postleverantörerna. Den här artikeln belyser några av de viktiga funktionerna du bör leta efter när du väljer en e-postleverantör.

Se även: Hur man skapar en grupp i Gmail

Gmail

Gmail är den mest använda webbmailplattformen som ägs av Google. Denna plattform fungerar som ett nyckelkort för en uppsättning applikationer som utvecklats av företaget. Bara ett e-postkonto och det finns många appar och deras tjänster till hands. Resten av funktionerna inkluderar 15 GB lagringsutrymme för data, Google-foton för lagring av foton, YouTube för videor etc. Gmail är den mest användarvänliga och välsorterade plattformen och viktigast av allt, en av de säkraste.

Besök Gmail

Syn

Outlook är en e-postplattform från Microsoft, tidigare känd som Hotmail. Flera applikationsförbättringar och föryngring av Microsoft-tjänster har gjort det mer progressivt och bättre än någonsin. Det rekommenderas för personer som vanligtvis använder flera plattformar för att ansluta till andra. Som Google kan du använda messenger, arrangör, kalender, videosamtal, funktioner i ett enda fönster.

Besök Outlook

Mail.com

En annan webbmailplattform som används av många frilansare, småföretag och egenföretagare. Denna plattform är publikorienterad och mycket användbar för att beskriva ditt företag på bara en rad. Du kan ersätta mail.com med allt du önskar. Lagringsutrymmet är bara 2 GB men många anser att detta är mer än tillräckligt.

Besök Mail.com

AOL

AOL är webbmail populärt för sin obegränsade lagringskapacitet. Till skillnad från alla andra plattformar finns det begränsningar för att spara data. Den levereras också med virusskydd för din arbetsstation och uppdaterade skräppostfilter. Du kan alltid importera dina kontakter från alla typer av format. Där behöver du inte göra din kontaktlista från noll.

Besök AOL

Zoho

Denna webbmailplattform är känd bland småföretag och nystartade företag eftersom den låter dig använda upp till 25 företagsadresser. Dessa flera adresser kommer med ett lagringsutrymme på 5 GB och ditt eget domännamn istället för @ zoho.com. Denna plattform låter dig också enkelt ansluta till Google Drive eller andra molnlagringssystem.

Besök Zoho

Yahoo! Post

En av de äldsta på marknaden och en av de bästa för mediefildelning. Det föredras av dem som ofta skickar och tar emot mediefiler och bilagor. Gigantiskt utrymme på 1 TB tillsammans med tillägg av sociala medier, anpassade bakgrundsteman, söknyckel för dina bilagor, gör det populärt bland artister, designers och andra proffs.

Besök Yahoo! Post

Proton Mail

Om du letar efter plattformen för att dela känslig och personlig information är ProtonMail det bästa tillgängliga alternativet. Det är en webbmail som kommer med den unika funktionen i krypterade e-postmeddelanden. Du får bara 500 MB men e-postmeddelanden är mycket krypterade och försvinner efter 30 dagar. Det kräver ingen annan programvara för att dekryptera e-postmeddelanden. Det är användarvänligt och färgkodningssystem hjälper dig att vara organiserad.

Besök ProtonMail

GMX

GMX är kanske inte lika populärt som andra e-postleverantörer som listas här men är definitivt en pålitlig webbmailplattform. Det tillåter bilagor upp till 50 MB i storlek. Du kan hantera flera e-postkonton med en e-postsamlare. Denna plattform har också ett av de bästa spam- och virusfiltret.

Besök GMX

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found