Guider

Så här skriver du fler tecken på iPhone / iPad

Tangentbordet är ett av de viktigaste elementen på varje kommunikationsenhet. Det bör ha rätt funktioner och ett visst språk. Om vi ​​tar iPhones och iPads som ett exempel så säljs dessa enheter inte bara i USA. Dessa enheter säljs i många olika länder världen över. Apple tillhandahåller språkteknik, typsnitt och rätt tangentbord i enlighet med användarnas länder och språk. Den här guiden visar hur man skriver fler tecken på iPhone / iPad

Se även hur du inaktiverar meddelande om låsskärm för appar på iPhone / iPad

Så här skriver du fler tecken på iPhone / iPad

Typ av tangentbord på iPhone eller iPad justeras med din första inställning manuellt och du kan hitta ett tangentbord som motsvarar det språk du talar och använder. Problemet som vissa användare upplevde var det faktum att de inte hade vissa tecken på tangentbordet. Till exempel behöver användaren som talar tyska eller spanska olika tecken, till exempel Ü, ê. Det är en utmaning för Apple, där de var tvungna att göra en teckeninmatning på iPhone-tangentbordet med en begränsad skärm. Så hur skriver man fler karaktärer som diakritiska eller accenterade karaktärer på iPhone / iPad?

Stegen du måste göra är:

Förberedelse 1: Du måste välja tangentbord i enlighet med språket du ska använda.

Förberedelse 2: Starta applikationen där du ska skriva.

Steg 1: När tangentbordet dyker upp håller du tecknet relaterat till ett visst tecken och sveper till det tecken du vill ha.

Det är allt du behöver göra. Det är en ganska enkel funktion, men många användare vet inte mycket om det.

Här är ett exempel på tryckhållningsfunktion på iOS-tangentbord:

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found