Guider

Åtgärda slumpmässigt avstängning av Samsung Galaxy S4 Aktiv utgåva

I den här artikeln kommer vi att dela 6 sätt att fixa slumpmässigt avstängda Samsung Galaxy S4 Active-problem . Det är inte en ny fråga som har uppstått bland smarttelefonanvändare och även om det finns många tillgängliga korrigeringar kvarstår problemet fortfarande för de flesta användare. Detta beror på att många av dem inte vet hur man löser problemet. Att låta din smartphone starta om på egen hand hela tiden kan vara extremt irriterande. Det stör också flödet av tanke och arbete, vilket direkt leder till förlust av arbete, framsteg och data. När det gäller Samsung Galaxy S4 Active finns det några korrigeringar som löser omstartsproblemet helt.

Se även: Återställ / reparera Galax NULL IMEI # och fixa inte registrerat i nätverket

6 sätt att fixa slumpmässigt avstängning Samsung Galaxy S4 Active

Utför mjuk återställning

Det första du bör försöka är att utföra en mjuk återställning för att lösa det slumpmässigt avstängda problemet med Samsung Galaxy S4. Så här gör du.

  • Ta bort bakstycket från enheten och dra sedan ut batteriet.
  • Håll ned strömbrytaren i 25-30 sekunder.
  • Sätt tillbaka batteriet.
  • Slå nu på enheten för att se om problemet med plötslig avstängning eller omstart är löst.

Minska din CPU-frekvens

En hög CPU-frekvens resulterar direkt i att enheten startas om. Så, om den är inställd på hög, sänk frekvensen först. För att göra det kan du antingen ladda ner en app för frekvensjusterare för CPU från Google Play eller rotera din enhet. I båda fallen får du välja hur mycket du vill minska din CPU-frekvens. Tänk på att minskning av frekvensen direkt påverkar systemets prestanda. Så välj ett stadigt medium.

Stäng av uppdateringar och automatisk synkronisering

Majoriteten av apparna har en inbyggd funktion för automatisk synkronisering och uppdatering så snart en nyare version kommer i butiker. Detta hindrar inte bara din enhets prestanda utan det skapar också en störning mellan appar och program som för närvarande körs. Så inaktivera alla applikationer för automatisk synkronisering och automatiska uppdateringar. Uppdatera appar manuellt om du vill.

Rensa TouchWiz cache

Det är inte nytt att TouchWiz stör mycket firmware och därmed resulterar i många omstart och avstängningar. Att rensa cacheminnet för TouchWiz genom att navigera till applikationshanteraren löser omstartsproblemet. Att vara den främsta anledningen bakom det, den här enkla lösningen kommer att lösa problemet.

Gå mot Inställningar> Application Manager> TouchWiz och tryck på Rensa data eller "Tvinga stopp".

Ett annat alternativ du kan göra är att torka cachepartitionen och detta görs på följande sätt.

  • Stäng av telefonen
  • Håll ned volym upp, hem och strömbrytare tillsammans
  • Tryck nu på Torka cachepartition.
  • Omstart-system.

Fabriksåterställ din enhet

Det är mycket viktigt att fabriksåterställa din enhet då och då. Även om du bör fortsätta med försiktighet eftersom alla dina data kommer att raderas, säkerställer det också att alla kvarvarande komponenter i gamla appar tas bort. Så det kompenserar för att rensa din telefon helt.

För att återställa enheten,

Gå till inställningar> Säkerhetskopiera & återställ> Återställ fabriksdata och allt raderas från din Galaxy S4 Active. Så skapa en säkerhetskopia innan du fortsätter med detta steg.

Installera Cyanogenmod

Den här appen fungerar för att modifiera och ändra Stock ROM. Med tanke på att det finns underliggande fel eller problem ibland med operativsystemet, ska den här appen justera den för att passa exakta specifikationer för din telefon. Installera det enkelt och kör det, det kommer automatiskt att upptäcka din telefons modell och skriva Install Cyanogenmod. Det är allt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found