Guider

Så här laddar du din iPad snabbare

Undrar du hur du laddar din iPad snabbare? Här kommer vi att dela några snygga knep för att hjälpa dig att göra just det.

Ingen gillar att vänta för länge tills enheten de behöver är fulladdad. Apple ligger bakom Android i avdelningen för snabb laddning. Många Android-enheter har nu en snabbladdningsfunktion. Som namnet på funktionen antyder tillåter det att en Android-telefon eller surfplatta laddas mycket snabbare. I de flesta fall hoppar batteriprocenten från 5% till 30% eller mer på 20-30 minuter.

Se även: Så här laddar du ner filer på iPhone eller iPad

Förhoppningsvis tar Apple spelet till nästa nivå för sina produkter, inklusive iPad, genom att snart ta med den här funktionen. Fram till dess kan du prova några användbara knep som hjälper dig att ladda din iPad snabbare.

Så här laddar du din iPad snabbare: Strömadapter

En av de saker som du bör titta på när det gäller snabbare laddning är strömadaptern du använder för närvarande. Det bästa rådet är att undvika laddare och adaptrar från tredje part och att gå med den du har med din enhet. De senaste iPadsna kommer med 12W nätadapter. Om du har din egen för länge sedan, eller om du har en äldre iPad-modell, kanske du inte har en 12W-adapter.

De äldre iPadsna kom med 5W eller 10W adaptrar. Genom att skaffa 12W-adaptern kan du ladda din iPad snabbare. Om du inte är säker på vilken du har, titta bara längst ner på den. Så om du ser 5W eller 10W skrivna på det är det dags för lite shopping. Strömadaptrar är inte dyra. Du kan få en helt ny 12W-nätadapter för $ 19.

Så här laddar du din iPad snabbare: Stäng av iPad

Detta är en av de saker som kan göra en förändring. Det beror på att apparna inte körs i bakgrunden och att du inte kommer att använda din enhet medan den laddas. Alla dessa små saker har inverkan på laddningshastigheten. Sätt din iPad att ladda. Håll ned sömn / väckningsknappen och dra sedan "Skjut för att stänga av" för att stänga av din iPad. Låt det ladda.

Lifewire

Så här laddar du din iPad snabbare: aktivera flygplansläget

Om du inte vill stänga av din iPad medan den laddas finns det ett annat praktiskt alternativ. Du kan aktivera flygplansläget. För att göra det, gå till Inställningar och växla swtich bredvid "Flygplansläge".

Ett annat sätt att aktivera det är att svepa upp från botten av hem- eller låsskärmen och sedan bara trycka på flygikonen.

Tryck på Smart

Det finns några saker att tänka på. När du aktiverar flygplansläget inaktiveras anslutningsfunktionerna på din iPad. Det betyder att du inte har internetanslutning. Men om du behöver din iPad att ladda snabbare och om du har bråttom kommer det att göra susen.

Så här laddar du din iPad snabbare: Ta bort fodralet

Om du använder fodralet till din iPad, försök ladda det utan det. En av de saker som många användare noterade när det gäller både iPhone och iPad är att de värms upp när de laddas. Överhettningen kan orsaka batteriproblem.

Så när din iPad laddas, se till att ta bort fodralet. Du kanske märker några förbättringar i laddningshastigheten. Om du märker att iPad blir varm när du använder den, ta bort fodralet en stund och låt det svalna. På så sätt håller enhetens batteri längre mellan laddningarna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found