Guider

Så här ändrar du startskärmsstartaren på Huawei Mate 8

När du går till Play Store kan du hitta miljontals appar. Det finns super roliga spel du kan spela, väderappar, sportappar och andra. Det finns också applikationer som låter dig ändra utseendet på ikonerna, tangentbordet och många andra saker enligt dina önskemål. Om du har Huawei Mate 8 garanteras glädjen när du använder alla dessa appar, för denna phablet är snabb och den ger enastående prestanda. Du kan ladda ner ett brett utbud av appar och telefonen fungerar felfritt. Bland de saker du kan ändra är startskärmsstartaren, bara för att krydda saker lite. Här ska vi visa dig hur du gör just det. Följ guiden nedan som innehåller alla steg för att ändra startskärmsstartaren på Huawei Mate 8.

Du kan också läsa: Så här inaktiverar du LED-meddelanden på Huawei Mate 8

Så här ändrar du startskärmsstartaren på Huawei Mate 8

www.alphr.com

En av de bästa sakerna med Android är att du kan ställa in allt precis som du vill. Inte nöjd med ikonerna? Ändra dem. Inte nöjd med utseendet på standardtangentbordet? Ändra det. Detsamma gäller för startskärmsstartaren. Om du av någon anledning inte gillar startskärmen för start på Huawei Mate 8, kan du ställa in en annan.

Det första du behöver göra är att hitta en annan startskärmsstart i App Store. När du har gjort det är du redo att ändra standard. Följ stegen nedan:

  • Gå till Inställningar
  • Tryck på Appar
  • Välj alternativet "Avancerat" och tryck sedan på Standardinställningar för appen
  • Klicka på Launcher och välj den du vill ha i listan.

Startskärmen på din Huawei Mate 8 kommer att ändras. Ganska enkelt, eller hur?

Bildkälla: androidandme.com

Du kan också läsa: Så här aktiverar du handskläge på Huawei Mate 8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found