Guider

Bästa appar för iPhone XS och iPhone XS Max

Om du redan har tagit tag i iPhone XS eller iPhone Max är det första du vill göra att ladda den med appar. När det gäller valet av applikationer som ska laddas ner på telefonen är du ogiltig för val. Med ett brett utbud av fantastiska appar att välja mellan kan du gå igenom några av dem för att avgöra det bästa. Listan med följande appar kommer säkert att hålla dig engagerad så länge du hanterar telefonen. Utan vidare, låt oss se de bästa apparna för iPhone XS och iPhone XS Max.

Se även: Så här ställer du in iPhone XS eller iPhone XS Max

Bästa appar för iPhone XS och iPhone XS Max

1. 1Lösenord

Detta är en av de bästa apparna som kan användas som lösenordshanterare i iPhone XS eller iPhone XS Max. Om du vill spara lösenorden är detta det säkraste alternativet och erbjuder en mängd olika val. Du kan till exempel välja att lagra lösenorden i molntjänsten för 1Password, i dess lokala valv eller i Dropbox.

Ladda ner 1Password

2. Slör

Om du letar efter en app för att redigera oskärpa är det här. Det är inte bara lätt att använda, men effekterna är långvariga. Denna app låter dig trycka på någon del av fotot som du behöver fokusera på och arbetar med de foton du redan har tagit. Den lilla gula rutan som visas på skärmen måste glida och fokusera på punkten.

Ladda ner Slor

3. Åh hon lyser

När du laddar ner den här appen kommer du över mer än nittio recept som är växtbaserade. Dessa recept ser inte bara attraktiva ut utan är också hälsosamma. Du kan få stegvisa instruktioner om varje maträtt du vill förbereda, näringsinformation om maträtten, tips och tricks för beredning och en beskrivning av maträtten.

Ladda ner Oh She Glows

4. VSCO

Detta är en av de bästa apparna från tredje part som kan användas i telefonen. När du öppnar alla bildkontroller som fokus, exponering och ljusstyrka kan du ta bilder i RAW. En av anledningarna till att denna app sticker ut från resten är användningen av filter. Allt du behöver göra är att plocka upp en förinställning och redigera bilderna du har tagit.

Ladda ner VSCO

5. MyFitnessPal

När du ser fram emot att göra ändringar i din träningsrutin måste du ladda ner den här appen. Det gör det möjligt för användare att ta bilder av olika streckkoder för att notera informationen om näringsinnehållet i maten. Du kan nå målet med önskad vikt med hjälp av denna app.

Ladda ner MyFitnessPal

6. Mörkrum och Halide

Darkroom är en app som låter användarna göra ändringar i fotografierna på djupet. Du kommer att stöta på ett verktyg i den här appen som låter dig justera suddighetseffekten och suddighetsreglaget fungerar precis som du förväntar dig att det gör. Du kan göra små förändringar på djupkartan på fotot med hjälp av skjutreglaget. För dem som behöver inkludera förgrunden på suddigheten kan du också använda skjutreglaget. Djupkartan använder å andra sidan olika effekter på förgrunden och bakgrunden.

Halide är en annan kameraapp som kan ta RAW-bilder och även fånga klick i porträttläget. Med porträttläget i Halide kan du få förbättrade bilder än enhetens inbyggda läge. Det tvingar dig inte att omrama klickarna för att initiera 3D-effekten. Du måste bestämma ramen och skjuta för att förbättra djupeffekten i fotografierna.

Ladda ner Darkroom

Ladda ner Halide

7. Mulet

Med hjälp av denna gratis podcast-app kan du använda några av dess bästa funktioner som Volume Boost och Smart Speed ​​tillsammans med ett levande gränssnitt. Den smarta spellistfunktionen i denna app är fylld med funktioner du kommer att njuta av.

Ladda ner mulet

8. Xbox

Den mobila följeslagarappen från Microsoft speciellt utformad för Xbox One hjälper användarna att navigera i Xbox-menyerna med smarttelefonen. Denna app är kompatibel med de andra komplicerade apparna på Xbox som meddelanden och prestationer.

9. Stuga

Apple har tagit bort den här funktionen så att du kan skapa rum där dina vänner kommer in då och då.

Ladda ner Houseparty

10. Djupkam

Det liknar ett visualiseringsverktyg eftersom du kan spela och visa med appen för att se bilderna i 3D-trådramen eller falska färgbilder. Bilderna kan beskäras eller roteras samtidigt som djupdata hålls intakta, sparar data och inverterar djupet. De inverterade kartorna är fantastiska eftersom du kan återvända till appen Foton för att suddiga bilderna igen, men det enda som skiljer är att det kommer att skapa suddighetseffekten i förgrunden och inte i bakgrunden. Exakt, det är värt att titta på bilderna.

Ladda ner Djupkamera

11. Focos

Det finns en ny funktion på den här enheten som låter dig redigera djupeffekten efter att ha tagit fotografiet. Om du föredrar den här funktionen skulle du gärna ladda ner den här appen som låter dig ha kontroll över den bakre och främre bokeh med ett större djupområde.

Ladda ner Focos

12. Tab

Du vill hålla dig borta när det är dags att dela upp checken. Men med den här appen blir arbetet enkelt. Allt du behöver göra är att ta ett foto av kvittot och tilldela de artiklar du behöver för de personer som är närvarande i gruppen. Efter detta kan du dela tips, priser och skatt. Det är inte över än eftersom du kan dela kvittot med resten i gruppen eftersom den här appen stöder Venmo. Inga fler ursäkter från människor som undviker räkningen.

Hämta fliken

13. Pcalc Lite

Pcalc lite är en blomstrande räkneapp på telefonen. I den här enheten stöder den Siri-genvägar. Du kan enkelt skapa Siri-genvägen för att konvertera det belopp som redan finns på Urklipp.

Ladda ner Pcalc Lite

14. Direkt e-sport

Om du är ett fan av League of Legends, kommer du helt enkelt att älska den här appen eftersom den ger dig livescore, en sammanfattning av matcherna och de senaste nyheterna. Appen låter dig stanna hos spelarna eller lagen för att få den senaste statistiken och du tycker om att chatta med de andra fansen.

Ladda ner Instant eSports

15. Snapsade

Med hjälp av den här appen kan du enkelt redigera fotografierna. Du kan ta många bilder med hjälp av enhetens kamera, men inte alla kommer att bli bra. Det intuitiva användargränssnittet för den här appen kan hjälpa dig att ändra gester och justera kontrast, höjdpunkter, livskraft och ljusstyrka också.

Ladda ner Snapseed

16. Apollo

Denna app låter dig lägga till fler lampor till en scen och hjälper till att göra det realistiskt eftersom djupkartan tillåter programvaran att förstå hur bilderna ser ut i verkligheten. Det bästa är den här appens förmåga att lägga till cirka tjugo lampor, och du kan omge scenen med dessa lampor. Dessutom kan du också ändra färg på lamporna och justera spridning och djup. Det kanske inte fungerar för varje fotografi, men det är definitivt värt det pris du betalar för att ladda ner det. För de bilder som saknar dramatiska ljuseffekter kan du använda den här appen för att få det bästa. Det ger mycket mer naturliga resultat än resten av de tillgängliga fotoapparna.

Ladda ner Apollo

17. Yelp

Oavsett om du vill leta efter en järnaffär eller en restaurang, ger den här appen de bästa resultaten. Varje plats du behöver och appen finns där för att hjälpa dig att ta reda på vad du behöver. Den innehåller också en kartvy och recensioner från andra användare också.

Ladda ner Yelp

18. Spotify

Detta är en tredje partstjänst för musikstreaming för de användare som vill prova en annan än vad Apple redan tillhandahåller. Med hjälp av algoritmer, data från publiken och curator stöter du på några av de bästa spellistorna som ska anpassas efter användningen. Appen innehåller en användbar motor för upptäckt av musik.

Ladda ner Spotify

19. Fandango

Det här är appen för dig att köpa filmbiljetter eller få information om önskade showtider. Du lär känna de sålda utställningarna istället för att återvända hem med ett trasigt hjärta när du inte kan fånga din favoritshow i filmhallen.

Ladda ner Fandango

20. Ficka

Även om det finns ganska fantastiska saker du kan läsa på iPhone XS eller iPhone Max, kanske du inte har tid att gå igenom hela informationens längd. Du kan lägga till informationen i den här appen så laddas den enkelt ned på din enhet. Appen tar bort alla formateringsaspekter från artikeln så att du bara kan se bilderna och texterna. Det presenterar inte bara artikeln vackert i enheten utan gör det lätt att läsa för dig.

Ladda ner Pocket

21. OpenTable

Detta är verkligen en fantastisk app som hjälper dig att upptäcka nya restauranger och menyer när du flyger. Du kan till och med boka bord med den här appen.

Ladda ner OpenTable

22. Reeder 3

Om du använder någon RSS-tjänst är den här en av de mest framstående RSS-läsarna som ska användas på iPhone-enheterna. Med ett intuitivt användargränssnitt är detta en gestbaserad app som du kommer att älska att njuta av. Det svarta temat och läsupplevelsen är fantastisk.

Ladda ner Reeder 3

23. Ticketmaster

Oavsett om det är ett sportevenemang, en teater eller en konsert som du vill skaffa biljetter till, kan du få dem alla här i den här appen. För att överföra eller sälja biljetter och få varningar om artisternas prestationer kan användarna få ut det mesta av denna underbara app.

Ladda ner Ticketmaster

24. Google Maps

Tyvärr är Apple Maps fortfarande inte det mest pålitliga sättet att köpa platser eftersom det inte har de bästa navigeringsfunktionerna för olika länder över hela världen. För en majoritet av användarna av iPhone XS eller iPhone Max är Google Maps favorit eftersom du kan lita på dess navigeringsfunktioner.

Ladda ner Google Maps

25. Sweatcoin

Det här är en fantastisk app som låter dig konvertera svett och slit under träning till valuta. När du svettar mer kan du få fler mynt och använda det på belöningar som elektronik eller presentkort.

Ladda ner Sweatcoin

26. Scanbot

Även om det finns en app för dokumentskanning i enheten är det grundläggande. För att öka din skanningsförmåga på din telefon kan du ladda ner den här appen till din enhet och njuta av Scanbots superskanning. Du kan automatisera delnings- och skanningsprocessen genom att skapa ett arbetsflöde. Klicka på knappen så kan du skanna ett par sidor med superhastighet och ladda upp den i en mapp på Dropbox. Du kan också dela den skannade filen med några av dina vänner om du vill.

Ladda ner Scanbot

27. Lugn

Med all stress och belastning som du genomgår på arbetsplatsen och hemma behöver du tid och denna app för meditation. Denna app erbjuder guidade meditationssessioner för nybörjare tillsammans med schemalagda program för dem på avancerad eller medelnivå. Det finns vuxna berättelser om sänggåendet du kan lyssna på via den här appen, känna till några av de bästa andningsövningarna och använda lugnande ljud från naturen när du tränar yoga.

Ladda ner lugn

28. Tryck bara på Spela in

Även om det finns en ny design i Voice Memo av iOS 12, är den här appen bättre och enklare. Du måste öppna appen, klicka på knappen för inspelning. Du kan starta inspelningsprocessen från widgeten eller använda Apple Watch.

Ladda ner Just Press Record

29. Pandora Music

Pandora använder musikvetenskap för att skapa stationer baserade på artisterna eller låtarna, så det är dags att slå på AM-radion. Bara berätta för appen vad du tycker om och ogillar, och den lyssnar på vad som är lugnande för dina öron.

Ladda ner Pandora Music

30. Dropbox

För att synkronisera och lagra filerna är Dropbox det bästa alternativet. När det är att skapa mappar snabbt, eller ladda upp dokument och foton, eller att dela den här filen med resten, erbjuder den här appen fantastiska resultat. Du kan också skapa de filer du behöver för offline-användning.

Ladda ner Dropbox

31. Apple News

Du kan klippa ut resten av nyhetsapparna och njuta av den här för att hålla dig uppdaterad. Den för dig tab här hjälper dig att välja och plocka specifika program som du vill ta emot meddelanden. Om du vill hitta artiklar med specifika ämnen kan du spara dem för att se dem senare offline.

Ladda ner Apple News

32. Dropbox-papper

Den här appen innehåller dokumentets samarbetsfunktion och är verkligen ett bättre alternativ jämfört med Google Docs. Den här appen är utformad med tankar och bäddar enkelt in media och tabeller också. I en enda vy kan du lämna kommentarer, märka medarbetarna och spåra uppgifterna.

Ladda ner Dropbox Paper

33. Venmo

Det här är den bästa betalningsappen du kan använda eftersom den ansluts direkt till bankkortet. Den är kompatibel med olika shoppingappar och erbjuder gratis pengaröverföringar.

Ladda ner Venmo

34. TickTick

Detta är den bästa iPhone-chefen för dig och är tillgänglig gratis med massor av funktioner. Medan du använder Siri för att lägga till uppgifter kan du också använda de grundläggande funktionerna i den här appen, såsom bearbetning av naturligt språk, förfallodatum, påminnelser, flera projekt, smarta listor och mer.

Ladda ner TickTick

35. Google Play Böcker

För läsentusiasterna erbjuder denna app dig miljontals läslistor att välja mellan. Du kan nu läsa även när du är offline. Anteckningarna du tar när du läser synkroniseras med Google Drive för att dela och samarbeta med en grupp. Att lyssna på böcker när du är på språng utan att lägga till prenumeration gör den här appen populär bland användarna.

Ladda ner Google Play Böcker

36. Bear Notes

Detta är verkligen bättre än Apple Notes med en lista med rika funktioner för redigering av texten. När du skriver i Markdown kan du importera till PDF eller HTML. Närvaron av ett formateringsfält över tangentbordet gör det enkelt att manipulera texter. Med stödjande funktioner som dra och släpp behöver du knappast en ursäkt för att inte använda den här appen.

Ladda ner Bear Notes

37. Erbjudande

Med den här appen kan du sälja eller köpa objekten lokalt och lista objekten via telefonen. När du bläddrar i objekten efter bild, kategori och plats kan du skicka meddelandena till potentiella köpare eller säljare. På grund av säkerhetsfunktionerna i den här appen kan du se till att transaktionerna är säkra.

Ladda ner OfferUp

38. Genvägar

Detta är förmodligen en av de mest framträdande apparna att ladda ner på din helt nya iPhone XS eller iPhone Max. På grund av integrationen av Siri-funktionalitet på enheten måste du helt enkelt gå till Inställningar och Siri & Search för att förvandla en åtgärd till en genväg. Detta är en av de bästa apparna du kan få för automatisering på systemnivå på iPhone. När du skapar en lista med åtgärder efter varandra är den här en app från tillverkaren av telefonen, Apple; så du kan helt enkelt berätta för Siri och starta ett arbetsflöde. Genom att skapa en genväg för allt från väder till byte av lampor, kaffebryggare eller start av en spellista kan allt enkelt göras med ett enda kommando.

Ladda ner genvägar

Du kan svära vid listan över appar som listas ovan och ladda ner mer om du har dina favoriter. Att använda iPhone XS eller iPhone Max med dessa appar kan säkert göra ditt liv enkelt och roligt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found