Guider

De bästa bästa apparna för snabbmeddelanden för Android

Massor av snabbmeddelandeprogram för Android finns idag, och alla har något annat att erbjuda användarna. Du kan använda alla dessa meddelandeprogram för att chatta med dina vänner, familj och släktingar gratis. Här är en lista över de bästa apparna för snabbmeddelanden för Android som du kan installera på din enhet för att hålla kontakten med nära och kära vänner hela tiden.

Om du vill hålla dig uppdaterad om väderförhållandena är här också de bästa gratis väderapparna för Android med widgets.

Läs här - 6 måste ha de bästa Android-reseapparna gratis 

Bästa appar för snabbmeddelanden för Android

budbärare

www.pelfusion.com

Det här är den officiella snabbmeddelandeappen från Facebook som har ett snyggt och rent gränssnitt och det är väldigt enkelt att använda. Gratis samtal, fotodelning, emojis, klistermärken, röstinspelningar etc. är de funktioner som erbjuds i den här appen. Du kommer automatiskt att anslutas till alla dina Facebook-kontakter. Du kan också skicka meddelanden till andra vänner än Facebook-vänner via den här appen med deras telefonnummer.

Skype

Källa - appstore.vuzix.com

Detta är en av de mest populära apparna för snabbmeddelanden för Android som används av de flesta människor världen över. Videosamtal är huvudfunktionen i den här appen, men chattfunktionen finns också där du kan chatta med andra. Funktioner som gruppchatt, emojis, mediedelning osv. Finns i chattavsnittet. Men för att kunna lägga till vänner på Skype måste du känna till deras Skype-ID. Du kan också ringa billiga internationella samtal genom att lägga till Skype-kredit.

WhatsApp

Källa - www.iphone-ios-recovery.com

Whatsapp är det mest populära av alla och de som har en smartphone kommer definitivt att ha WhatsApp installerat. Den här appen är populär mest på grund av enkelheten. Alla dina kontakter läggs till i Whatsapp automatiskt. Meddelanden, gruppmeddelanden, delningsmedia, klistermärken, emojis etc. erbjuds i denna app. Användare kan också ringa gratis samtal till de tillagda kontakterna via Whatsapp.

Hangouts

Källa - www.igeeksblog.com

Hangouts från Google är en mycket användbar app som kombinerar både SMS- och IM-tjänsterna. Förutom SMS och chatt kan användare ringa röstsamtal och videosamtal till andra via den här appen. Och det måste sägas att videosamtalskvaliteten för den här appen är mycket bättre än den är Skype. Den här appen är integrerad med Google+ så att du kan använda den på ett bättre sätt.

IM +

www.1mobile.tw

Denna app kan kallas som ett bra alternativ för Facebook messenger-appen som ger många intressanta funktioner än snabbmeddelanden. Det finns många alternativ att välja mellan, och om du inte kan välja vilken IM-app du vill hämta kommer den här att vara ett bra val.

LINJE

www.androidlollipop.info

LINE är en mycket populär app för snabbmeddelanden i Asien, och dess popularitet sprids globalt. Du kommer att kunna förstå det riktiga roliga med att chatta när du använder den här roliga meddelandeprogrammet. Den här appen är full med så många klistermärken, tecknade filmer online, olika roliga karaktärer etc., och är fantastisk för ungdomarna.

 Tango

Källa - mobile.softpedia.com

Tango levereras med många snabbmeddelandefunktioner, chatt, gruppchatt, videosamtal, mediedelning etc. Tillägget av olika nyhetskanaler är en annan attraktion. Du behöver inte lägga till kontakterna manuellt, utan det får reda på vännerna från kontaktlistan, men personen ska använda Tango för att dyka upp i listan. Mid-call-mini är ett intressant spel i den här appen som skiljer den från andra liknande appar.

 Viber

www.digitalspy.com

De som älskar att använda så många klistermärken som möjligt, Viber är perfekt för dem. Även om snabbmeddelandetjänst är det viktigaste i den här appen, men den rankas bra på klistermärken. Röstmeddelanden erbjuds också i Viber. Du kommer dock inte att kunna njuta av videosamtalet. Viber out liknar Skype-kredit genom vilken du kan ringa samtal till människor även om de inte använder den här tjänsten.

snapchat

www.androidheadlines.com

Detta är en nystartad tjänst som blir ganska populär. Direktmeddelanden, videomeddelanden, fotodelning etc. är de funktioner som erbjuds i den här appen. Men de som verkligen är bekymrade över säkerheten kan leta efter ett annat alternativ för snabbmeddelanden.

BBM

Källa - mobile.softpedia.com

BBM är främst BlackBerry-tjänsten som nyligen gjorde sin väg till Android-plattformen. Den erbjuder de funktioner som finns i de flesta liknande appar, men det bästa med den här appen är att den låter dig välja den person som kommer att skicka meddelanden till dig.

Så här är de 10 bästa apparna för snabbmeddelanden för Android, du kan använda någon av dem för att hålla kontakten med de kära.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found