Guider

Så här fixar du Google Play Store inget anslutningsfel

Felmeddelandet 'Ingen anslutning –Retry' från Google Play-butik står när spelbutiken inte kan ansluta till Internetanslutningen. Du kanske märker att allt är väl anslutet och fungerar bra, men ändå visar det felet. Men det här är inte ett stort problem, och du kan enkelt fixa Google play store inget anslutningsfel. Metoderna förklaras nedan.

Se även - Så här fixar du Google Play Store-fel 492

Så här fixar du Google Play Store inget anslutningsfel

Metoder för att fixa Google play store inget anslutningsfel

Metod 1: Rensa cacheminnet i play store

Att rensa cache och data är en enkel och enkel lösning på detta problem. För att göra detta går du till Inställningar> Hantera applikation> Alla> Google play store och trycker på Force stop-knappen där för att ta reda på rensa cache och rensa dataknappen. Tryck på både knappen en efter en för att rensa cache och data från Google Play Store och kontrollera om problemet är löst nu.

Metod 2: Uppdatera rätt Gmail / Google-lösenord

Det här problemet kan inträffa när det finns en obalans mellan Gmail-lösenordet och det du angav i din Google Play-butik. Så kom ihåg att om du har ändrat lösenordet och glömt att uppdatera det på din Android-enhet. Korrigera lösenordet i telefonen och försök använda nätet igen och problemet ska lösas nu.

Metod 3: Kontrollera tid och datum

Ibland kan felaktigt datum och tidpunkt vara orsaken till detta felmeddelande. Så när du får den här typen av fel, kontrollera tid och datum först och fortsätt med någon annan metod om den här metoden inte fungerar för dig.

Metod 4: Fabriksåterställning

Om du har provat alla ovanstående metoder men problemet inte är löst än är fabriksåterställning det sista alternativet för att fixa Google play store. Ingen anslutningsfel. Men glöm inte att säkerhetskopiera all information innan du går till den här metoden.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found