Guider

Så här fixar du problem med svart skärm på Samsung Galaxy Note 3

Även om problemet med svart skärm på Samsung Galaxy Note 3 inte är ett vanligt problem, men få ägare av den här telefonen rapporterade att de hade problem med det. Vissa användare sa att de hittade en lösning efter att de hade anslutit laddaren medan andra sa att de var tvungna att köra några omstart för att åtgärda problemet med svart skärm på Samsung Galaxy Note 3. Här har vi begränsat några lösningar på problemet, och du kan följa dem för att fixa detsamma.

Se också: Så här fixar du slumpmässigt omstartproblem på Samsung Galaxy Note 3

Möjliga orsaker till svart skärmproblem på Samsung Galaxy Note 3

Svart skärm Problem på Samsung Galaxy Note 3

 • Batteriet är tömt helt
 • Något tillfälligt problem på din Galaxy Note 3
 • Alla appar påverkar kärnprocessen
 • Överhett åt mig
 • Hårdvaruproblem.

Oavsett orsaken till detta problem, läs här korrigeringarna och testa dem för att bli av med det irriterande problemet.

Steg för att åtgärda problemet med svart skärm på Samsung Galaxy Note 3

Steg 1

Försök att sätta på din Galaxy Note 3. Om det var ett enkelt enhetsproblem eller ett fel som orsakade att telefonen stängdes av, skulle den slå på. Om du kan slå på din telefon framgångsrikt, observera om problemet uppstår igen.

Om du inte ser några större förändringar löser problemet problemet genom att utföra en "Wipe Cache Partition" -lösning. Att göra så,

 • Stäng först av din Galaxy Note 3 helt.
 • Tryck sedan och håll ned Volym upp, ström och hemknappen helt och hållet.
 • När du ser Galaxy Note 3-logotypen på skärmen släpper du strömbrytaren men fortsätter att hålla de andra två knapparna.
 • Efter några sekunder visas skärmen för Android-systemåterställning och släpp sedan alla tangenter.
 • Det kommer att visa olika alternativ. Använd Volym ned-knappen för navigering och strömbrytaren för att välja.
 • Navigera till och välj alternativet 'torka cachepartition'.
 • Gå sedan till "starta om systemet nu" och ditt system startas om.

Steg 2

Om din Galaxy Note 3 vägrar att sätta på, gör en mjuk återställning. Ta ut batteriet från telefonen. Håll batteriet ute i minst en minut och tryck samtidigt på strömbrytaren och håll den i 30 sekunder. Sätt nu i batteriet och försök att sätta på din Galaxy Note 3. Om det lyckades var det ett tillfälligt enhetsproblem eller fel. Observera noga om problemet uppstår igen.

www.youtube.com

Steg 3

Problemet med svart skärm på Samsung Galaxy Note 3 kan hända om din telefon töms helt och stängs av. Så sätt in laddaren och försök att slå på telefonen efter 5 minuter. Om det tänds är problemet löst. Men om telefonen inte slås på efter 5 minuter och om du inte ser någon laddningsikon, finns det en möjlighet att antingen laddaren eller batteriet har problem. Försök med ett annat batteri och laddare .

Läs den här fullständiga guiden om hur du utför en fullständig kalibrering av batteriet och åtgärdar problem med batteriets tömning i not 3

Steg 4

Om du tror att en grov app är den främsta syndaren, starta sedan din telefon i säkert läge för att räkna ut det. I säkert läge kommer alla tredjepartsappar att inaktiveras och i detta tillstånd ska telefonen köras utan problem. Om du inte kan starta din telefon i säkert läge eller om det svarta skärmproblemet på Samsung Galaxy Note 3 också uppstår i säkert läge är det ett hårdvaruproblem.

Så i så fall måste du ta enheten till tekniker för reparation.

Du kan också läsa: Så här fixar du Galaxy Note 3 som inte slår på problem som kan leda till svart skärmfel  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found