Guider

Topp 7 Registry Cleaning Apps för Android

Det finns många fördelar med att rensa ditt Android-cacheminne och historik.

Din Android-enhet kommer kanske ihåg alla sparade inställningar och inställningar även om du avinstallerade och installerade appen igen. När skräpet har staplat upp kan din Android-enhet sakta ner, men det finns många fantastiska registerrengöringsappar för Android som är utformade för att rengöra cacheminnet och öka prestandan på din smartphone eller surfplatta.

Registry Cleaning-appar rensar all cache och historik som används av din telefon med bara ett klick.

I den här artikeln visar jag mina bästa appar för rengöring av register för Android.

Topp 7 Android-rengöringsappar för Android

Ren mästare

en.miui.com

Den här appen använder din minnesanvändning, den ökar och dödar bakgrunden Uppgift - Att öka appar och spelhastighet är mycket enklare med Clean Master. Utöver allt är det också antivirusappen.

Rengör och ta bort skräpfiler inklusive (cache och rest) som tar värdefullt lagringsutrymme. Om du märker att din smartphone fungerar långsamt eller att den fryser hela tiden, beror det mest på allt skräp som staplas upp över tiden. Den här appen rensar skräp, frigör lagringsutrymmet så att din enhet går smidigare. Om enheten överhettas hittar Clear Master de appar som orsakar problemet och det kommer att stoppa dem.

Avast-Free

apkpure.com

avast! Mobil säkerhet skyddar din enhet från virus, skadlig kod och spionprogram och rensar också ditt minnecache. Appen har många användbara funktioner, inklusive samtalsblockerare (du kan blockera numren från personer som du inte vill kontaktas av) och applåsning (du kan låsa vilken app som helst med en PIN-kod och enkelt skydda det känsliga innehållet på din smartphone ). Detta är en mycket populär app som används av miljontals människor över hela världen. Den har 4,5 stjärnor i Google Play Store, så se till att prova.

App Cache Cleaner

play.google.com

App Cache Cleaner är ett snabbt och enkelt verktyg för att rensa cachade filer. bara ett enda tryck för att rensa alla cachade filer för att få mer tillgängligt utrymme. Du behöver inte rota telefonen längre! Några av nyckelfunktionerna är tydlig cache för en viss applikation, rensa alla cachade filer med ett tryck, rensa cache automatiskt vid ett visst intervall, rensa appens cache automatiskt när du öppnar programmet och mer. Appen har 4,4 stjärnor i Google Play Store.

1-Touch Cleaner

play.google.com

Vill du ha mer ledigt utrymme för att installera apparna? Då är 1-Touch Cleaner appen att få, ledigt utrymme genom att rensa cache som skapats av appar. Du kan få mer utrymme genom att bli av med app-cache som skapas för tillfällig användning. Samma som andra appar som listas här, den här har många användbara funktioner, inklusive apps cache & skräprensare, RAM-renare, rensa samtalsloggar och radera SMS-meddelanden etc. Det är en gratis app som har 4,1 stjärnor i Google Play-butiken.

1Tryck på Cleaner

play.google.com

Tap Cleaner är så enkelt och lätt att använda, och det finns faktiskt 5 rengöringsmedel inkluderade och de är cacherengörare, historikrengörare, samtals- och textrengörare, standardrenare och SD-rengörare. Du kan bli av med allt skräp som saktar ner din smartphone med några få kranar, frigöra lagringsutrymmet så att din enhet fungerar bättre. Appen har 4,3 stjärnor i Google Play Store och den är gratis.

Cache Rensa 

play.google.com

En annan effektiv och enkel att använda app är Cache Clear. Du kan använda den här applikationen för att rengöra cache och spår. Den har en användarvänlig design och med bara några få kranar kan du enkelt bli av med allt skräp på din Android-enhet. Det är en gratis app packad med många användbara funktioner.

CCleaner

play.google.com

Listan över toppregistreringsrengöringsappar för Android skulle vara ofullständig utan CCleaner, vilket är en av de bästa och mest populära apparna. Rengöringsprogramvaran för Mac och PC finns också för Android-enheter. Det är väldigt enkelt att använda - det rensar appens cache, webbhistorik, hämtar mappar, samtalsloggar och textmeddelanden och tar säkert bort allt skräp. Det frigör lagringsutrymmet på din Android-smartphone eller surfplatta. Med det användarvänliga gränssnittet och det faktum att det med bara några få klick rensar skräpet och ökar prestanda för en Android-enhet, det är en favoritapp för många - du kommer att älska det!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found