Guider

Hur du fixar Galaxy S6-skärmen slår inte på problem

Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge lanserades för några månader tillbaka. Så snart de var ute på marknaden började de sälja som alla andra Galaxy-telefoner. Nu har användarna använt sina Galaxy-smartphones under en längre tid och med tiden har de insett att det finns några mindre problem med telefonen. Dessa problem är inte några stora problem och de kan åtgärdas med hjälp av några mindre korrigeringar. Nu är ett sådant problem som har noterats av användarna av Galaxy S6-telefonerna att skärmen inte slår på problemet. I det här problemet tänds knapparna på Galaxy S6 som vanligt men skärmen tänds inte och förblir svart.

En av de första sakerna du behöver göra när du står inför Galaxy S6-skärmen slår inte på är att kontrollera om Galaxy S6-skärmen inte ger problem på grund av ett urladdat batteri. Så i det här fallet rekommenderas det att användaren ska ansluta telefonen till en strömkälla. Nu, även om skärmen fortfarande inte visas efter att du har anslutit Galaxy S6 till strömkällan, kan det finnas något annat problem och så vi föreslår några sätt att fixa den här Galaxy S6-skärmen slår inte på.

Om du stöter på andra problem med din Galaxy S6 som långsam wifi, batteriladdningsproblem etc., besök Technobezz, alla lösningar finns där.

Se även - Så här åtgärdar du problem med överhettning av Galaxy S6

Steg för att fixa Galaxy S6-skärmen slås inte på

Håll ned strömbrytaren

Den första lösningen som du kan försöka om du står inför Galaxy S6-skärmen inte slår på problemet är att ansluta telefonen till en strömkälla och sedan bara ha hållit på strömbrytaren efter att ha väntat i 15-20 minuter. Det beror på att det kan vara så att din Galaxy S6 inte dyker upp eftersom den inte får tillräckligt med laddning för skärmen. Så det kan vara en bra idé att ansluta den till en strömkälla och sedan försöka slå på den. Nu när du har anslutit telefonen till strömkällan är det bara att hålla ned strömbrytaren i minst 20-30 sekunder. Efter att ha gjort det kan telefonen slå på på några sekunder. Om det inte gör det, fortsätt bara med guiderna nedan.

Starta i felsäkert läge

Bildkälla - androidcentral.com

Om proceduren ovan inte har hjälpt kan du försöka starta din Galaxy S6-telefon i säkert läge. Detta beror på att det kan vara möjligt att problemet orsakas av någon app från tredje part. Så när du startar telefonen i säkert läge skulle ingen app från tredje part vara aktiv och bara de mest nödvändiga apparna skulle köras. På det här sättet kan du se till att problemet inte orsakas av någon app från tredje part. Detta kanske kan fixa Galaxy S6-skärmen slår inte på problemet om problemet orsakas av någon app från tredje part. Och om problemet har orsakats efter installationen av en viss app kan du bara avinstallera den.

För att starta Galaxy S6 i felsäkert läge, håll bara strömbrytaren intryckt tills Samsung-logotypskärmen visas. När Samsung-logotypskärmen visas kan du släppa av strömbrytaren och sedan hålla ned volym ned-knappen. När du väl har slutfört de föreskrivna stegen startar telefonen upp i säkert läge och du kan bekräfta samma sak genom att se en liten logotyp som säger Felsäkert läge längst ned till vänster på telefonen. Efter detta avinstallerar du bara problemet som orsakar appen och du kan också försöka göra en hård återställning av din telefon.

Starta i återställningsläge och torka cachepartition

Bildkälla - gottabemobile.com

Om de två ovanstående stegen inte har visat sig vara framgångsrika måste du starta telefonen i återställningsläge och sedan torka cachepartitionen. För detta måste du hålla ned ström-, volym upp- och hemknapparna samtidigt. Nu när Samsung-logotypen dyker upp kan du se återställningsläget skrivet högst upp i blå färg.

Använd bara knapparna Volym upp och ned för att navigera till alternativet Torka cache och välj det sedan med strömbrytaren. Efter detta är det bara att avsluta processen genom att starta om systemet.

Dessa procedurer kan hjälpa dig att fixa Galaxy S6-skärmen slås inte på.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found