Guider

Så här återställer du iPhone 4S till fabriksinställningarna med iTunes

Ett antal iPhone-problem kräver att användare återställer sina iPhones till fabriksinställningarna. Det betyder att din telefon kommer att återgå till sitt ursprungliga tillstånd när du avmarkerade den. Du måste skapa en säkerhetskopia av alla viktiga data och filer på din telefon innan du fortsätter att återställa telefonen. När du har återställt din iPhone 4S raderas alla tredjepartsapplikationer och data från din enhet, vilket ger dig ren programvara för att börja om igen. Problem som skapats av korrupt programvara eller oseriösa tredjepartsappar kan lösas med hjälp av en återställning. Detta steg kräver en dator. Om du inte har en dator, följ sedan den andra metoden för att återställa enheten.

  • Se till att den senaste versionen av iTunes är installerad på din dator.
  • Ta bort ditt SIM- och SD-kort från din telefon.
  • Starta iTunes på din dator och anslut sedan din iPhone 4S till den med hjälp av en USB-anslutning.
  • Din iPhones namn kommer att visas i det övre högra hörnet av iTunes. Klicka på den och klicka sedan på fliken Sammanfattning.
  • Du kan välja att säkerhetskopiera din iPhone 4S antingen på iCloud eller iTunes. Beroende på vilket program du är bekväm med väljer du det alternativ som du vill säkerhetskopiera din enhet och klickar sedan på "Säkerhetskopiera nu".
  • Obs! Telefonen som inte svarar kan ha problem med det här steget och du kanske inte kan skapa en säkerhetskopia för din enhet innan du återställer telefonen.
  • Klicka på knappen som säger Återställ iPhone
  • Du kommer att se en popup-ruta som varnar dig för att all din data kommer att raderas och om du verkligen vill fortsätta med Återställ eller inte. Klicka på Återställ igen för att starta processen.

En förloppsindikator kommer att berätta när processen är klar. När du är klar kommer du att märka ett meddelande på din iPhone-skärm som säger "Slide to setup". Slutför installationsprocessen där du ser alternativet att återställa filerna som du säkerhetskopierade på iTunes eller iCloud. Slutför installationen och kontrollera om problemet du står inför har åtgärdats.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found