Guider

De bästa bästa Chrome-tilläggen för författare

Att skriva en blogg dagligen och lägga upp dem på bloggsidan är inte ett enkelt jobb alls. Och det är ganska vanligt att alla författare fortsätter att leta efter sätt att öka sitt jobb. Som författare måste du investera tillräckligt med tid för att webbplatsen ska fungera framgångsrikt. Och detta kräver kvalitetsinnehåll. I det här sammanhanget är det viktigt att nämna att Chrome-webbläsaren är den perfekta webbläsaren för författare som låter dem upprätthålla säkerhet, ökar uppgiftshastigheten medan anpassning och synkronisering mellan enheter är extra fördelar. Och saker blir ännu mycket roligare och snabbare när de kombineras med några kraftfulla Chrome-tillägg.

Många fler Chrome-tillägg för författare är tillgängliga, men om du letar efter de bästa och användbara Chrome-tilläggen, läs den här artikeln noggrant. Den här artikeln handlar om det och vi har listat de 10 bästa Chrome-tilläggen för författare här.

Se även: Topp bästa Chromebook-appar

10 bästa bästa Chrome-tillägg för författare

Evernote webbklippare

Detta är det första Chrome-tillägget som nämns i vår lista. Skrivande kräver mycket forskning. Och tack och lov är den här förlängningen avsedd för det. Med Evernote kan du spara önskad text från webben i Evernote-mappen så att du kan använda dem senare. Till exempel läser du en artikel på webben. Vad du behöver göra är att markera den önskade texten eller bilderna och spara den i mappen Evernote med bara ett klick.

Det här låter väldigt intressant men du måste installera den här förlängningen först och resten av saker kommer att hanteras enkelt.

Ladda ner Evernote webbklippare

Google ordbok

Google Dictionary är här för att hjälpa dig att avslöja innebörden av det nya ordet. Att skapa ett innehåll av hög kvalitet är den främsta uppgiften för alla författare, bloggare eller författare. Och detta kräver att du har ett stort antal ord. Denna förlängning syftar till att hjälpa dig i så fall. När du kommer igenom ett nytt ord online och inte vet vad det betyder, hjälper Google ordlista dig att hitta ordets exakta betydelse. Vad som ska göras är att bara markera det okända eller nya ordet och Google-ordlistan kommer att erbjuda en popup som består av definitionen av det markerade ordet.

Dessutom kan den lilla högtalarikonen klickas för att höra uttalandet av det ordet.

Ladda ner Google-ordboken

Grammatik

Grammarly är det mest användbara Chrome-tillägget för författare och enligt mig borde alla författare installera det här tillägget för att göra sin uppgift korrekt. Grammatisk förlängning kontrollerar stavfel och grammatik i artikeln. Så rädslan för alla grammatiska misstag eller stavfel elimineras genom användning av Grammarly. Men det kräver att du först går igenom registreringsprocessen på den officiella webbplatsen för Grammarly. Och när registreringsprocessen är klar integreras denna förlängning med din Chrome-webbläsare. Med denna förlängning, när du skriver någon artikel, kommer den att visa den omedelbara lösningen av stavfel och grammatik.

Ladda ner Grammarly

TweetDeck

Innebär ditt jobb att du använder twitterkontot när det är bäst? Tja, då är TweetDeck den bästa lösningen för dig. Detta är ett mycket användbart Chrome-tillägg som hjälper dig att hantera ditt Tweet-konto mycket. Oavsett om det handlar om att följa hashtaggen, schemalägga inlägg och förkorta länkar, kan TweetDeck hantera allt problemfritt. Var dock lite medveten om den här förlängningen så att den inte klarar dig.

Skaffa detta Chrome-tillägg för att göra ditt jobb mycket snabbare.

Ladda ner TweetDeck

Auto Text Expander

Auto Text Expander är ett annat bästa Chrome-tillägg för författare. Det kan spara din enorma värdefulla tid. Denna förlängning låter dig skapa en kortkommando för ordet och hela meningar så att skrivning blir mycket enklare och snabbare. Detta blir till hjälp om du använder en mening eller ett ord ofta. Du måste till exempel använda meningen "Jag ringer dig tillbaka om tio minuter" och spara sedan den meningen för genvägen "Ring". Så nästa gång du skriver Call kommer Auto Text Expander-tillägget av Chrome att ta hand om resten av saken.

Ladda ner Auto Text Expander

OneTab

Att skriva en artikel kräver mycket forskning. Och Chrome-webbläsaren har ett tillägg som också hjälper dig i den uppgiften. När vi går vidare till forskning är det ganska enkelt att det krävs flera flikar samtidigt och OneTab kommer hit för att hjälpa dig. Det sparar alla valda flikar så att användarna kan använda dem senare. Om du vill kan du ordna de valda flikarna i grupper medan det också låter dig dela den sparade fliken som en webbsida. Så vad mer behöver en författare? OneTab är verkligen användbart för att hjälpa till att forska så att du kan göra artikeln unik.

Ladda ner OneTab

Författare

Writer är ett måste-Chrome-tillägg för författare och bloggare. Denna förlängning hjälper dig att skriva en artikel utan problem eftersom det eliminerar alla slags distraktioner. Att skriva kräver att du sparar artikeln ofta mitt i ditt skrivande och det är det som distraherar dig från din uppgift. Oroa dig inte längre eftersom Writer är tänkt att spara arbetet automatiskt; stöder ordräkning och skrivmål. Men inte bara det snarare hanterar många fler jobb också, såsom möjligheten att ändra bakgrunden, anpassa teckensnitt etc. Det kan också lagra obegränsat antal dokument. Med ett ord är denna Chrome-tillägg verkligen till hjälp för författarna.

Ladda ner Writer

AdBlock

Ytterligare ett bra Chrome-tillägg för författare är AdBlock. Denna förlängning är avsedd att minska distraktionen på internet. Ja, att skriva igen kräver enormt mycket forskning och om du blir distraherad av annonserna kommer det att äta lite tid. Men även om detta AdBlock-tillägg används i Chrome-webbläsaren, som namnet antyder, blockerar det alla annonser, vilket sparar tid genom att eliminera distraktioner. Skaffa AdBlock och gör ditt skrivjobb distraktionsfritt och snabbare.

Ladda ner AdBlock

Säg det

Ett perfekt Chrome-webbläsartillägg för författare som gör att du enkelt kan åtgärda misstagen. Egentligen är detta en text-till-tal-motor som talar ut det valda stycket högt så att du kan höra och rätta till misstagen. Det är ganska vanligt att vi inte kan känna igen misstagen ibland och det blir lätt om någon kan läsa det för oss. SpeakIt kan göra det jobbet utan problem. Det finns många fler funktioner tillgängliga med denna förlängning, såsom möjligheten att ändra röst mellan man och kvinna. Du kan också justera volymen.

Ladda ner SpeakIt

Vara fokuserad

De senaste bästa Chrome-tilläggen som i hög grad kan påskynda vår produktivitet. Det är en mycket vanlig sak att vi ofta distraheras av många saker som Whatsapp-anmälan, Facebook, e-post etc. när vi använder internet. Tack och lov hjälper StayFocused oss ​​att hålla fokus på vårt jobb genom att begränsa oss från åtkomsten till någon annan webbplats. Det finns dock alltid ett alternativ för vad som ska blockeras faktiskt och när. StayFocused kan öka produktiviteten kraftigt och detta är det mest användbara för alla som blir distraherade mycket lätt. Så installera detta Chrome-tillägg i din webbläsare och gör skrivningen mycket enklare.

Ladda ner StayFocused

Dessa är de 10 bästa bästa Chrome-tilläggen för författare. Medan vi fortsätter att leta efter plugin-program och teman när det gäller webbplatsen, tjänar tillägg liknande syfte i webbläsarna. De är avsedda att hjälpa dig i många fall. Så om du är en seriös författare hjälper alla de nämnda Chrome-webbläsartilläggen dig att uppnå målen snabbare.

Se även: Topp bästa brädspel för Android och iOS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found