Guider

Så här tar du skärmdumpar på Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 verkar ha orsakat en våg av spänning bland Note-fansen som desperat väntar på att uppleva de högteknologiska funktionerna i denna smartphone. Medan dess yttre yta är blank och superklassig har dess inre yta matats med den senaste tekniken. En av kompetensen hos en bra smartphone är att enkelt ta en skärmdump och med Not 8 kan du göra det med stil! Fortsätt läsa för att veta hur man tar skärmdumpar på Galaxy Note 8.

Se även: De bästa funktionerna i Samsung Galaxy Note 8

Så här tar du skärmdumpar på Galaxy Note 8: Använda S Pen:

Eftersom vi pratar om not 8 här är S Pen en fantastisk del av denna underbara bit och Samsung ser till att användarna gör det bästa av det. Medan du kan skriva meddelanden och använda det för att översätta andra språk åt dig, kan S Pen också användas för att ta skärmdumpar.

 • Gå över till skärmen eller appen som du vill ta som skärmdump
 • Om du redan har din S-penna i din hand, håll den över skärmen i anmärkning 8 och klicka på knappen på S Pen för att aktivera menyn Air Command annars om den inte används, dra bara ut din S Pen för att öppna Air Command-menyn .
 • I skärmlistan Air Command väljer du Screen Write. När du har gjort en skärmdump får du en lista med kommandon som låter dig göra anteckningar på skärmbilden eller redigera den enligt vad du önskar.

Så här tar du skärmdumpar på Galaxy Note 8:  Svep och fånga

Detta sätt att ta skärmdumpar finns i nästan alla de senaste versionerna av Samsung-smartphones. Du måste aktivera funktionen från Inställningar.

 • Gå till Inställningar
 • Bläddra ner till avancerade funktioner
 • På den här sidan hittar du alternativet Palm Swipe to Capture och aktiverar det
 • När detta är aktiverat kan du ta en skärmdump genom att dra din handflata över skärmen för att fånga skärmdumpen på önskad sida.

Så här tar du skärmdumpar på Galaxy Note 8:  hårdvaruknappar

Detta är det traditionella sättet att ta skärmdumpar på alla Android-smartphones och Samsung har behållit den här funktionen för Galaxy Note 8 också. Här kan du ta en skärmdump med volym ned-knappen och strömbrytaren.

 • Dra upp skärmen eller appen som du vill ha en skärmdump av
 • Håll nu volym ned och strömbrytaren tillsammans i några sekunder
 • Du kommer att märka att skärmen fladdrar och omedelbart gör dig redo att dela skärmdump som automatiskt sparas i galleriet och aviseringar om du vill dela den senare eller vill behålla den för referens som ska användas senare.

Så här tar du skärmdumpar på Galaxy Note 8:  Scroll Capture

Obs 8 låter dig också ta en lång skärmdump.

 • Öppna skärmen eller webbplatsen som du vill fånga som skärmdump
 • Använd handflatans sätt eller hårdvaruknappen och fånga en skärmdump
 • När skärmen fladdrar och skärmdumpen visas får du en förhandsgranskning av skärmdumpen med flera alternativ som visas på skärmen.
 • Klicka på Scroll Capture på den här skärmen. Denna funktion gör att smarttelefonen bläddrar igenom innehållet som visas på skärmen medan du tar flera skärmdumpar (efter varje skärmdump får du möjlighet till Scroll Capture och du måste fortsätta att klicka på alternativet tills du har tagit alla skärmdumpar). Dessa skärmdumpar automatiskt sammanfogade i en lång skärm. Du kommer att kunna se alla skärmdumpar tillsammans i sekvens. Funktionen är ganska praktisk när du ser fram emot att notera en uppsättning långa instruktioner.

Följ instruktionerna ovan och njut av att ta skärmdumpar på din Not 8.

Se även: Samsung Galaxy Note 5-tangentbordet fungerar inte - hur man fixar det

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found