Guider

5 sätt att fixa Hej Siri fungerar inte på iPhone 6

När iOS 8 blev tillgängligt upptäckte iPhone-användare många nya funktioner, och en av dem är Hey Siri. Med det här alternativet är din personliga assistent ännu bättre eftersom du kan ställa Siri vissa frågor i ett handsfree-läge. Varje gång du vill fråga något måste du säga Hej Siri först. Om du inte installerade iOS 9 måste en enhet vara ansluten till strömkällan för att kunna använda den här fantastiska funktionen utan att trycka på hemknappen på din iPhone 6. Om Hey Siri inte fungerar på din enhet, oroa dig inte, för vi har några lösningar för dig. I den här artikeln kan du hitta dessa lösningar, och vi är 100% säkra på att ett av 5 sätt att fixa Hey Siri som inte fungerar på iPhone 6 kommer att fungera. Så, låt oss komma igång.

Se även: 5 sätt att fixa frysta kameraprogram på iPhone 6

5 sätt att fixa Hej Siri fungerar inte på iPhone 6

Källa: imore.com

Lösning nr 1: Siri måste vara påslagen

Först måste du se till att Siri är aktiverat. För att göra det, navigera till Inställningar Allmänt> Siri och flytta omkopplaren bredvid den för att slå på den.

support.apple.com

Lösning nr 2: Siri av / på

Om Siri är aktiverat kan detta enkla trick lösa problemet. Navigera till Inställningar> Allmänt> Siri, stäng av den och vänta 15 till 20 sekunder och slå sedan på den igen.

Lösning nr 3: Hej Siri av / på

En annan sak som kan hjälpa dig är det här, gå till Inställningar, Allmänt, Siri och stäng av "Tillåt hej Siri" Vänta i några sekunder och sätt på det igen.

osxdaily.com

Lösning nr 4: Internetanslutning

Om du har några problem med din Internetanslutning fungerar inte Siri. Om du använder mobildata växlar du till Wi-Fi eller tvärtom. Du kan också prova detta enkla trick. Gå till Inställningar, aktivera flygplansläget, vänta några sekunder och stäng av det igen. Stäng av och slå på Wi-Fi igen, och om du använder mobildata går du till Inställningar> Mobil, stänger av Mobildata och slår på den igen. Om inget verkar fungera, gå till Inställningar> Allmänt> Återställ och tryck lätt på Återställ nätverksinställningar (du måste ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk igen och lägga till lösenordet).

Lösning nr 5: Starta om din iPhone 6

Om de tidigare lösningarna inte åtgärdade problemet bör du starta om enheten. För att göra det, tryck och håll ned sömn / väckningsknappen och dra skjutreglaget för att stänga av enheten. Efter några sekunder, håll in samma knapp igen och slå på enheten igen.

komputer-info.com

Hej Siri är en ganska cool funktion, och om du upplever något fel med det kan du enkelt lösa det med 5 sätt att fixa Hey Siri fungerar inte på iPhone 6 . Din personliga iPhone-assistent fungerar perfekt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found