Guider

Så här fixar du mikrofonproblem på HTC One M7

Den extremt tunna, rektangulära och platta HTC One M7 har förstklassiga funktioner, en fyrkärnig processor och en vacker 4,7-tums skärm som använder SoLux-teknik för förbättrade och högkvalitativa bilder. Förutom alla dess funktioner och den fantastiska skärmen är designen på denna smartphone också utmärkt.

Men ändå har den här telefonen fortfarande många brister. HTC One M7 har många buggar som användarna har haft att göra med. Mikrofonproblem på HTC One M7 är en av dem. Under samtal kan den som ringer på andra sidan rapportera att ditt ljud inte hörs eller att ljudkvaliteten inte är bra. Att byta till högtalaren kan lösa problemet, men det är omöjligt att använda högtalaren hela tiden. Du hittar två högtalare på din HTC One M7-telefon - en är i nedre kanten och en annan finns på baksidan av telefonen. Här är några sätt att lösa mikrofonproblemet på HTC One M7 som du kan prova.

Se en LSO: Hur man löser problem med hörlurar på HTC One M7

Potentiella lösningar för mikrofonproblem på HTC One M7

1. Ta en nål eller ännu bättre en burk tryckluft och se till att det inte finns något damm eller smuts i någon av mikrofonerna.

2. Om du använder en telefonväska, ta bort den och se om det löser problemet. Ibland blockeras en eller båda mikrofonerna, vilket orsakar ett mikrofonproblem på HTC One M7.

3. Vissa HTC One M7-ägare har rapporterat att de hittat en lösning för sitt mikrofonproblem genom att täcka mikrofonen på baksidan. Du kan antingen hålla den under samtal på ett sådant sätt att den täcks, eller så kan du lägga en liten bit tejp över den.

4. Skaffa några små bitar av tandborststrängar, sätt in strängen något inuti mikrofonen, och när strängen sätts in, rotera den gradvis utan att skada mikrofonen. Detta kommer att rengöra mikrofonen från damm och andra partiklar.

Relaterat: Vanliga problem med HTC One M7 och deras lösningar

5. Om inget av ovanstående steg fungerar för dig kan du kontakta återförsäljaren och be om en ersättare.

Läs också: Hur man löser överhettningsproblem på HTC One M7 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found