Guider

Uppdateringar av Samsung Galaxy S10 och Galaxy X - Utgivningsdatum, specifikationer och andra funktioner

När det gäller mobilmarknaden finns det bara två stora konkurrenter där ute som folk alltid pratar om och dessa två är Apple och Samsung. Rivaliteten mellan dem är oändlig och det ser ut som det framtida släppdatumet för Samsungs Galaxy S10 kommer att vara det perfekta tillfället för det sydkoreanska företaget att öka sitt spel och lägga ut en ny telefon på marknaden som överträffar nästan alla förväntningar som är möjliga och blir fans glada på grund av hårdvaruspecifikationerna. Samsung är aldrig en som skäms bort från att sätta toppen av linjen delar i sina telefoner.

Idag kommer vi att prata om alla de senaste uppdateringarna som har kommit upp om Samsung Galaxy S10 och den efterlängtade Galaxy X-telefonen, med främst fokus på det ryktade släppdatumet, kodnamnen på telefonerna och andra funktioner som vi har stött på.

Den första hopfällbara telefonen kan äntligen bli verklighet

Under en lång tid nu, ett par år för att vara mer exakt, har vi hört att Samsung arbetar på sin första någonsin hopfällbara smartphone men efter ett tag slutade vi ge kredit till rykten som har pågått sedan den förmodade släppdatum för den här smarttelefonen har skjutits tillbaka gång på gång.

Men nu fick vi reda på att vi under 2019 och äntligen kan få tag på den här fantastiska tekniken. Enligt vad vi har hört har Samsung Galaxy X, som vissa har tagit till kallat det, fått kodnamnet "Winner" av det sydkoreanska företaget. Tidigare fick den namnet 'Valley' men det verkar som om Samsung bestämde sig för att ändra det. Kan 'Vinnare' vara en jab för det faktum att Samsung vill vara det första företaget där ute på marknaden som kommer med en hopfällbar telefon som markerar starten på en ny generation smartphones? Vi kan bara spekulera i detta men det verkar troligtvis hända.

Släppdatum för Samsung Galaxy S10

Vi kan se att Samsung Galaxy S10 och S10 Plus lanseras i början av 2019, för att vara mer exakta tror vi att de kommer att släppas under januari. Nu kanske några av er vet att detta inte är det vanliga släppdatum som Samsung verkar följa upp år efter år när de släpper en ny telefon under S-linjen. Vi tror att denna förändring i planerna beror på att det sydkoreanska företaget vill ha en större händelse senare på året när de släpper den ryktet Galaxy X.

Och eftersom vi fortfarande pratar om Galaxy X kan vi se att den debuterar vid CES 2019. Tyvärr är Samsung lika mystisk som någonsin och beslutar att inte göra något stort meddelande angående släppdatum för dessa två telefoner så vad vi kan gör nu är bara spekulera och vänta med att höra något från dem.

Bara den bästa processorn för S10

Eftersom Samsung markerar ett decennium av mobila framsteg när det gäller deras S-serie är det inte konstigt att de bara vill lägga ut de bästa hårdvarudelarna som finns på marknaden för sin senaste flaggskeppssmartphone. En sydkoreansk nyhetsbutik har kommit med en uppsättning nya uppdateringar angående telefonens processor eftersom vi knappt hade någonting att gå på tidigare om det. Enligt vad de har hört kommer Samsung Galaxy S10 att ha Snapdragon 855 och Exynos 9820 chipsets.

Det blir intressant att se hur mycket prestanda man kan få ut av dessa två hårdvarudelar. Ja, vi är medvetna om att de är överlägset de bästa delarna på marknaden just nu, men vi är aldrig villiga att undvika att pröva en telefon och se hur bra den kan göra under ett antal svåra uppgifter.

Funktioner i Samsung Galaxy S10

En fingeravtryckssensor på displayen är en av de största funktionerna som företagets fans väntar på att bli införlivade. Nu har vi hört några rykten som är mycket troliga som säger att med S10 och S10 Plus kommer vi äntligen att se att den här funktionen blir verklighet. Dessutom kan vi också förvänta oss att se en 3D-ansiktsskanner också, vilket är Samsung inte en alltför subtil jab på Apples FaceID som de debuterade när de släppte iPhone X.

Visa

När det gäller design förväntar vi oss inte att det sydkoreanska företaget gör några stora förändringar så vi kommer förmodligen att ha en telefon som ser otroligt ut som S9 och S9 Plus. Den enda skillnaden kommer att vara skärmens storlek och det faktum att vi med Samsung Galaxy S10 kommer att ha ett större förhållande mellan skärm och kropp, vilket ger fantasin att ha en telefon som är ramlös och ser otroligt estetisk ut.

Samsung Galaxy S10s kodnamn

Sist men inte minst vill vi påminna er om att det sydkoreanska företaget har valt 'Beyond' som kodnamn för S10. Betyder detta att deras flaggskeppstelefon för 2019 kommer att starta en ny generation telefoner som kommer att följa en ny uppsättning trender? Hittills kan vi bara gissa den sanna innebörden bakom detta kodnamn men vi är mer än redo att se vad Samsung kommer att komma med nästa eftersom vi är medvetna om att de alltid vill komma med telefoner som är hållbara och upp till de senaste trenderna .

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found