Guider

Hur man installerar Google Chrome-tillägg i webbläsaren Opera

Utvecklarna av den berömda Opera-webbläsaren arbetar ständigt med förbättringarna av programmet. Opera-tillägg kan öka webbläsarens funktionalitet, göra användningen enklare och bekvämare och också ge det estetiska nöjet (till exempel originaltema för webbläsaren). Du kan installera Opera-tillägg från den officiella butiken, men om det inte räcker för dig kan du installera ett antal Google Chrome-tillägg. Vi kommer att visa dig hur du installerar Google Chrome-tillägg i webbläsaren Opera.

Du kan också läsa: Så här anpassar du snabbuppringningskolumner i Opera-webbläsaren

Hur man installerar Google Chrome-tillägg i webbläsaren Opera

Opera-tilläggen är endast för Opera och stöds inte av någon annan webbläsare.

Men tillägget "Ladda ner Chrome-tillägg" anpassar ett Google Chrome-tillägg så att det kan användas i Opera-webbläsaren.

För att installera detta tillägg öppnar du Opera-webbläsaren, klickar på Meny längst upp till vänster på skärmen och hittar sedan alternativet "Hämta tillägg". Öppna butikstilläggen och i sökfältet anger du namnet på tillägget - "Ladda ner Chrome-tillägg".

Öppna tillägget och tryck på knappen "Lägg till Opera".

När installationen är klar är Opera-webbläsaren redo att installera tilläggen som ursprungligen var utformade för Google Chrome.

Notera! Trots att Opera bygger på Chromium-motorn har webbläsaren vissa begränsningar, men fortfarande kan majoriteten av tilläggen från Google Chrome enkelt installeras i Opera och det fungerar normalt.

För att installera ett tillägg, gå till Google Chrome webbutik med webbläsaren Opera, välj tillägget du vill ha och klicka på knappen "Lägg till Opera" längst upp till höger i det öppnade fönstret.

Opera-webbläsaren lägger till ett tillägg till listan över installerade, men den kan inte aktiveras utan användarbekräftelsen i Opera-tilläggsbutiken där den måste aktiveras manuellt.

Klicka på Meny <Extensions <Extensions manager och hitta sedan tillägget som du lade till från Chrome och tryck på knappen "Installera" och efter installationen är tilläggen redo att användas.

Bildkälla: www.whoa.in

Du kan också läsa: Hur man laddar ner video från YouTube i Opera Browser

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found