Guider

Hur man rotar Verizon Galaxy S6 Edge G925V utan att snubbla Knox med PingPong

Samsung har nyligen lanserat ett par nya smartphones i sin galax s-serie. Dessa är Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Galaxy S6-kanten har snabbt blivit en önskvärd teknikbit på grund av sin unika design. Den har böjda kanter som informerar dig om samtal och meddelanden. Telefonen är inte mindre i tekniska specifikationer heller. Den har en supersnabb oktakärnprocessor på 1,5 GHz och har 3 GB RAM. Dess 5,1 Super AMOLED kapacitiva pekskärm har en upplösningstäthet på 1440 x 2560 pixlar och en pixeldensitet på 577 ppi. Den levereras med den senaste Android dvs Android Lollipop. Telefonen är tillgänglig med Verizon.

Nu om du är en av de människor som gillar att anpassa sin telefon högt kan du behöva rota enheten men du är för rädd för att du kan snubbla på Knox-räknaren och sluta tappa garantin på din enhet. Så vi har byggt den här guiden speciellt för dig så att du kan lära dig hur man rotar Verizon Galaxy S6 Edge G925V utan att snubbla Knox med PingPong. Detta lilla verktyg som kallas PingPong Root-verktyget utvecklades av idler1984 från XDA. I följande guide kan du rota din Verizon Galaxy S6 edge G925V utan att skada din garanti.

Innan vi går framåt, för alla som undrar vad betyder det att rota en enhet och vad som är Knox Counter. Här är en liten förklaring.

Om du har problem med din Galaxy S6 eller S6 Edge som Bluetooth-problem eller andra besöker Technobezz, finns nästan alla lösningar här.

Se även - Så här åtgärdar du problem med överhettning av Galaxy S6

Rota en enhet

Att rota en enhet betyder helt enkelt att låsa upp din enhet från alla begränsningar som företaget eller tjänsteleverantören har lagt i den. Det ger dig möjlighet att ta bort inbyggda program eller appar, anpassa det efter eget tycke genom att använda rom och anpassade mods. Detta kan också hjälpa till att uppgradera enhetens batteritid genom att ta bort applikationer som inte behövs av dig och som inte kan tas bort utan att rota eftersom de är inbyggda.

Vad är Knox Counter?

Samsung lanserade den här säkerhetsfunktionen med sin Galaxy note 3 och sedan har den sett i andra enheter också. Knox-räknaren och Knox-komponenterna begränsar tillsammans rotapplikationerna. Knox-räknaren kan räkna och registrera antalet anpassade installationer. Standardvärdet för Knox-räknare är 0. Att blinka någon anpassad återställning till Samsung-enheten skulle nu utlösa Knox Counter och du kan inte göra anspråk på garanti på din Samsung-enhet.

Låt oss nu se hur man rotar Verizon Galaxy S6 Edge utan att snubbla Knox med PingPong genom en steg-för-steg-guide för det.

Viktig information

 • Den här guiden är endast tillämplig på Verizon Galaxy S6 Edge G925V som kör firmware VRU1AOC3.
 • Om du provar det på någon annan enhet kan du sluta mura din enhet.
 • Följande procedur för att rota enheten är helt säker och kommer inte att leda till att enhetens garanti upphävs.

Följ följande steg för att rotera Verizon Galaxy S6 Edge G925V utan att snubbla Knox med PingPong

 • Ladda ner 1.apk
 • Kopiera den nedladdade filen till din Verizon Samsung Galaxy S6 Edge
 • Aktivera nu din enhet att installera applikationer från okända källor. För detta går du till Inställningar> System> Säkerhet. Här aktiverar du installationen från alla okända källor.
 • Öppna nu .apk-filen som du kopierade genom att hitta den och knacka på den. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.
 • När installationen är klar öppnar du den installerade PingPong-rotapplikationen.
 • Så snart du öppnar PingPong-appen börjar SuperSu installeras.
 • När SuperSu-installationen är klar trycker du på den för att öppna appen.
 • Du kommer att se ett felmeddelande och SuperSu stängs och tar dig tillbaka till PingPong-roten. Så oroa dig inte för felet eftersom det var tänkt att hända.
 • Nu när du är tillbaka till PingPong-appen, tryck på knappen "Få root".
 • När processen är klar startar du bara om enheten normalt.

Grattis, din enhet har rotats.

Du kan bekräfta det med Root Checker.

Observera också att när enheten har rotats behöver du inte PingPong-appen längre. Så du kan också avinstallera det om du vill.

Se för mer hjälp

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found