Guider

ZabaSearch: Hur man hittar människor med det här verktyget

Under den glödande eran av verksamheten och utvecklingen av strategisk ledning fungerar ZabaSearch som ett grundläggande verktyg som kan hjälpa till att verifiera en ledning. Adresser, namn, telefonnummer och till och med länkarna till leadprofilerna finns på denna webbplats. Den kan användas för både online- och offlineverifiering och kvalificering av leads. När du använder det går det lite snabbare än några andra verktyg som finns tillgängliga online. Och den medföljande precisionen gör det lättare att hitta exakt matchning på nolltid.

Tja, ZabaSearch kanske till och med har lagt ut dina data online som du kan ta bort den om du inte vill att den ska vara tillgänglig för allmänheten. Framför det samlas all information på webbplatsen via olika källor som inkluderar vita och gula sidor, marknadsföringsbroschyrer och sociala webbplatser. Även om det normalt har den fullständiga registreringen av nästan alla personer, är det bara det material som behövs. Och ingen konfidentiell eller icke-privat information är tillgänglig om den redan har ställts privat.

Se även: Hur man laddar ner Facebook-foton från din profil

Hur hittar jag människor med det här verktyget?

Det finns olika sätt på vilka personer, adresser och annan information kan sökas på denna webbplats. Att ange ett namn eller telefonnummer kan ge önskat resultat.

Namnsökning: Om du känner till namnet på den person du letar efter, skriv in det i textrutan under rubriken ”People Search by Name”. Ange hela namnet, första, mellersta (om det finns) och sista. Och om du ens vet i vilket tillstånd personen skulle vara, välj den i rullgardinsmenyn bredvid namntextrutan. Annars, låt det bara vara i "Alla 50 stater".

Telefonnummer Sök: Om du inte är mycket medveten om namnet på den person du letar efter och har ett telefonnummer istället, skulle det till och med göra det. Lägg det i textrutan precis under "Sök efter telefonnummer" så kommer matchningsresultaten att visas. Tja, det är tillräckligt bra för att hitta den anonyma uppringaren som kan visas som en missad potentiell ledning. Telefonsökningen sker på hemsidan och under fliken "Omvänd telefonsökning".

Avancerad sökning: Ibland finns det några vanliga namn som ger flera resultat när du söker. I just den situationen, använd verktyget “ZabaSearch Advanced” för att nå ett förutbestämt resultat. Allt du behöver är för-, mellan- och efternamn, stad eller stad och staten där personen skulle vara. Det skulle säkert skära ner resultaten till nästan exakt matchning.

Filter: Det finns några filter tillgängliga på webbplatsen som kan komma till hands. Det första är för mellaninitialerna. Om du inte har någon sådan information tillgänglig kan du låta den vara ”All MI”. Nästa är för stadsfiltret, varifrån du kan välja den stad där den sökte personen kan vara. Och det sista är åldersfiltret. Om du är medveten om åldersgruppen för den sökande kan du välja från rullgardinsmenyn, annars kan du låta den stanna vid "Alla åldrar".

Ta bort personlig information: Om ZabaSearch bär din personliga information och du inte vill att den ska visas, kan du helt enkelt skicka in "Opt-Out" -formuläret tillgängligt på en av de länkade webbplatserna och skicka in det. Medan du gör noterar att ZabaSearch verkligen skulle ta bort din information, men de resurser genom vilka den fick, skulle de förbli oförändrade. Och för att ta bort posten från dessa webbplatser måste du kontakta dem, om det är något du inte vill att den ska visas online.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found