Guider

Hur man flyttar filer till SD-kort på Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 har en vacker design, fantastisk skärm och kamera och massor av fantastiska funktioner. När det gäller hårdvaruspecifikationen drivs S5 med 2,5 GHz fyrkärnig CPU, 2800 mAh batteri och 2 GB RAM. Med den här enheten får du utmärkt hastighet med bra batteritid. Internt minne är 16 GB / 32 GB, men du kan utöka det till 128 GB med det externa microSD-kortet.

Se även: Så här fixar du Samsung Galaxy S5 Slow Wi-Fi-problem

Flytta filer till SD-kort på Samsung Galaxy S5

www.planetegalaxy.com

Du kan också flytta filer från din Samsung Galaxy S5 till SD-kort. För att flytta filer till SD-kort på Samsung Galaxy S5 kan du använda:

ASTRO File Manager:

Astro-filhanteraren för Samsung Galaxy S5 ger dig behörighet att organisera, hämta och säkerhetskopiera alla filer på din SD till ditt interna minne. Bonusbilder, musik, videor och dokument; är alla kompatibla.

ES File Explorer File Manager:

Med över 300 miljoner globala nedladdningar är detta den mest populära appen du kan använda för att flytta en fil från ditt SD-kort på yoSamsung ung galaxy S 5.

Filhanteraren Samsung S 5:

Bra nog att vara i lager! Enkelt, attraktivt och effektivt. Det enda jag skulle be om är en betald / Pro-version för att ta bort annonser. Få det att hända!

OI File Manager

Det låter dig bläddra i ditt SD-kort och reagera och hantera mappar. Det ger dig fullständigt privilegium för dina filer som är lagrade på din S5.

Om du har problem med att överföra filer på SD-kort på det här sättet kan du flytta filer till SD-kort på Samsung Galaxy S5 genom att ansluta telefonen till din dator. Följ stegen nedan för att överföra filer på SD-kort:

1. Anslut telefonen till din dator. Aktivera monteringsläge eller någon gång uppmanas det automatiskt -

Systeminställningar> Lagring

Tryck på Montera SD-kort

2. Skapa sedan en mapp på din SD

3. Kopiera filerna från telefonens interna lagring som du vill flytta till SD-kort på din Samsung Galaxy S5 och klistra in dem i mappen på SD-kortet.

4. Om du vill flytta filer till SD-kort på Samsung Galaxy S5 som musik, skapa sedan en mapp för filerna på SD-kort. Kopiera och klistra in som musik.

Du kan också läsa: Så här fixar du Samsung Galaxy S5-lagringsproblem  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found