Guider

Senaste GTA 6-rykten - Här är allt vi vet

Om du undrar över möjligheten att GTA 6 händer, var säker på att den kommer. Vi måste bara vänta eftersom Rockstar Games lägger sista handen på Red Dead Redemption 2 innan det släpps. Låt oss dock berätta vad vi vet om den sjätte Grand Theft Auto-delen.

När kommer det att komma ut?

Naturligtvis är den första frågan som dyker upp i allas sinne 'när kommer GTA 6 till oss'. Vi hoppas att du inte blir besviken, men du måste vänta minst tre eller fyra år innan du får tag på det här spelet. Det är vad 'The Know' säger åtminstone. Det är bara en källa så vi rekommenderar att du inte satsar dina pengar på denna förutsägelse.

Någon gång under 2021/2022 kan Rockstar Games släppa "Project Americas", som GTA 6 hänvisades till först. Med ett släppdatum ganska långt in i framtiden måste du ta allt du hör om det med ett saltkorn.

GTA Vice City kommer att vara en del av det?

Samma rapport från 'The Know' säger att GTA 6 kommer att hända i Vice City, Rockstar-versionen av South Florida som gjorde franchisen till ett av de mest populära spelen som någonsin spelats. Vi vet inte om det är helt sant och vi vet inte ens om det kommer att hända under samma era som det tidigare spelet delade. Så kanske vi inte får ett nytt sött 80-tals soundtrack.

Tecken

Med GTA 5 introducerade Rockstar för första gången möjligheten att spela med flera karaktärer i denna franchise. Det representerade ett mycket intressant sätt att spela ett spel för en spelare genom flera synvinklar.

'The Know' säger inte att vi kommer att se detsamma med GTA 6, men vi kan se en kvinnlig huvudperson.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found