Guider

Hur man uppdaterar alla Android-appar samtidigt

Om du just har köpt en helt ny Android-enhet kommer du att märka att det finns några förinstallerade appar. Men du kan installera många andra appar du vill ha. Alla är tillgängliga i Google Play Butik. Öppna bara appen, sök efter något du vill installera så är du klar om en minut eller två. Appen är klar.

Utvecklare uppdaterar ofta sina appar för att ge buggfixar eller få några förbättringar eller nya funktioner. För att se appar som fungerar felfritt måste du hålla dem uppdaterade. Om du är ny på detta operativsystem och vill veta hur du uppdaterar alla Android-appar samtidigt, fortsätt läsa.

Tips: Hur man uppdaterar alla Android-appar samtidigt

Android har många alternativ när det gäller appuppdateringar. Du kan aktivera alternativet att uppdatera apparna automatiskt, eller så kan du göra det manuellt. Istället för att trycka på varje app finns det en knapp du behöver trycka på och du kommer att uppdatera dem alla.

Men när du planerar att uppdatera alla Android-appar samtidigt, se till att du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk istället för mobildata. Låt oss säga att det finns 10 uppdateringar redo. Om du använder mobilt internet kommer den här åtgärden att äta mycket data, så det är bättre att vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.

Följ stegen nedan för att uppdatera alla Android-appar samtidigt:

  • Öppna Google Play Butik på din Android-enhet
  • Klicka nu på hamburgarikonen längst upp till vänster för att öppna menyn
  • När menyn öppnas trycker du på Mina appar och spel
  • Tryck på fliken Uppdateringar
  • Du kommer att se listan över appar som behöver uppdateras
  • Klicka bara på knappen "Uppdatera alla"

  • När du trycker på knappen Uppdatera alla startar nedladdningsprocessen
  • Låt din enhet slutföra uppdateringen

När detta är klart kan du använda den senaste versionen av de appar du just uppdaterat. Du kanske märker nya funktioner, kanske till och med en ny design. Om appen tidigare hade några buggar kan de fixas med den senaste uppdateringen.

Så här kan du uppdatera alla Android-appar samtidigt. Det är ganska enkelt. Istället för att knacka på varje app separat behöver du bara klicka på Uppdatera allt så gör du det på nolltid.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found