Guider

5 sätt att fixa batteriprocenten som inte visas på iPhone

Utan tvekan är iPhones bland de mest populära mobila enheterna i världen. Ibland, oavsett hur bra din telefon fungerar, kan du stöta på något problem och du vill fixa det desperat. För det mesta är frågorna enkla, och allt du behöver är lite tålamod för att lösa det. Vissa människor hade problemet med enheten som inte visade batteriprocenten. Alternativet i sig är användbart eftersom du alltid vet hur länge batteriet håller, och när procentsatserna inte visas kan det vara ganska frustrerande. I texten du ska läsa finns det 5 sätt att fixa batteriprocenten som inte visas på iPhone, och du kommer att lösa problemet.

Se även: 5 sätt att fixa musik slumpmässigt öka / minska på iPhone

5 sätt att fixa batteriprocenten visas inte på iPhone

Lösning nr 1: Kontrollera inställningarna

Det finns alternativet i Inställningar där du kan ställa in batteriprocent på eller av. Se till att den är inställd på PÅ, genom att gå till Inställningar, klicka på Allmänt och Användning. Kontrollera batteriprocenten och om den är avstängd, flytta bara skjutreglaget för att ändra det.

Lösning nr 2: Antal ikoner i det övre fältet

Om du har flera ikoner i det övre fältet tas batteriprocentens ikon bort. Som en lösning kan du stänga av flera saker som ett stående orienteringslås, platstjänster, larm etc. När du har gjort det kommer batteriprocentikonen att vara på sin vanliga plats igen.

Lösning nr 3: Stäng apparna och starta om enheten

En annan lösning är att trycka på hemknappen på din enhet två gånger och stänga alla appar. När du gör det, tryck och håll ner sömn / väckningsknappen, och när den röda skjutreglaget dyker upp stänger du av telefonen. När enheten startar igen kommer batteriprocenten förhoppningsvis att vara tillbaka.

Lösning nr 4: Uppdatera iOS

Om det finns en ny iOS-version, se till att ladda ner och installera den på din enhet. Som du vet, när du gör detta, är vissa problem fixade, vilket kan vara fallet med den här också.

Lösning nr 5: Radera innehåll och inställningar

Om tidigare alternativ inte hjälpte, säkerhetskopiera all din data till iCloud och navigera till Inställningar, Allmänt, Återställ och välj Radera allt innehåll och inställningar. Om flera minuter kommer uppgiften att göras och din enhet får en ny start.

Vi hoppas att dessa 5 sätt att fixa batteriprocent som inte visas på iPhone löste problemet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found