Guider

De bästa bästa spelen för iPhone X

Den gigantiska 5,8 tums super retina HD, OLED multi-touch HDR-skärmen som har en upplösning på 2436 x 1125 pixlar gör iPhone X till en av de bästa smartphonesna för spelälskare. Så om du letar efter några spel du vill njuta av på din nya iPhone X, är den här artikeln något för dig. Här är några av de bästa spelen för iPhone X.

Läs också - Så här aktiverar du Siri på iPhone X

Bästa spel för iPhone X

Super Mario Run

Detta är ett av de mest intressanta spelen som användarna har haft och nya funktioner har gjort spelet ännu mer intressant. Super Mario Run har många nya tillägg och uppdateringar. Du har fyra spännande lägen att prova - World Tour, Remix 10, Toad Tally och World and Kingdom Builder. Varje läge har sin egen uppsättning spännande rutter. Till exempel måste du rädda Princess Peach från Bowser efter att ha sprungit genom spökhus, slott, slätter, grottor etc. medan du måste samla mynt och paddor för att bygga ett eget kungarike. Det finns byggnader och dekorationer med vilka du kan bygga ett kungarike av din stil. Detta och mycket mer - Super Mario Run är definitivt ett av de bästa spelen för iPhone X.

Ladda ner Super Mario Run

 

Vittnet

The Witness är ett spännande mystiskt pusselspel där spelaren vaknar upp på en ensam strandad ö ensam utan något minne om vad som hände. Vad som väntar framåt är pussel som du behöver lösa. Pussel är dina ledtrådar och när du upptäcker dem återställer du också ditt minne långsamt och hittar vägen hem. Du har en mängd platser att utforska och mer än 500 pussel att lösa. Varje pussel är unikt vilket gör spelet ännu mer spännande.

Ladda ner vittnet

 

Talos-principen

Detta spel kommer definitivt att upphetsa spelarna eftersom det råkar vara en med utmärkt grafik. Spelaren är i en helt annan värld där hans skapare talar till honom och världen är fylld med forntida ruiner tillsammans med avancerad teknik. Du måste lösa en serie komplexa pussel. Det är en berättelse om civilisation, mänsklighet och teknik. De val du gör har olika konsekvenser och din skapare som har förbjudit dig att gå till ett visst torn har alltid ett öga på dig.

Ladda ner The Talos Principle

Kameleontkörning

Nästa i listan över de bästa bästa spelen för iPhone X är Chameleon Run. Detta är ett autolöparspel som gör att spelaren kan växla, hoppa och springa genom olika nivåer. Spelarna måste matcha sin färg med markens färg när du hoppar från plattform till plattform. Kontrollerna är ganska enkla med bara två knappar att spela med. Det finns färgglad grafik som bidrar till spelets visuella tilltalande och spelet fungerar felfritt när du kör på din iPhone X.

Ladda ner Chameleon Run

Altos äventyr

Detta är en snowboardresa där Alto och hans vänner går på ett bergigt äventyr genom skogsmarker, byar, vildmark och övergivna ruiner. Det finns olika vädereffekter som dimma, snöstormar, åskväder och till och med stjärnstjärnor. Dessutom finns det över 180 mål som du behöver slutföra. Gränssnittet i spelet är minimalistiskt och det är det som kommer att hålla dig ritad på skärmen.

Ladda ner Alto's Adventure

Splitter Critters

Det här är ett annat intressant pusselspel där en fingertakt ritar isär spelskärmen och sedan sammanfogar du ett pussel så att de söta blobbykaraktärerna kan göra det till sitt rymdskepp. Det finns AR-lägen som projicerar spelskärmen på en yta i ditt hem. Detta gör spelet roligt och spännande att spela. Det finns olika världar som du kan utforska och varje värld har en annan uppslukande uppsättning ljud. Ha på dig hörlurarna för att njuta av det här spelet. Dess snygghet och enkelhet att spela spelet är det som gör Splitter Critters till ett av de bästa spelen för iPhone X.

Ladda ner Splitter Critters

Oceanhorn

Du vaknar plötsligt och upptäcker att din far saknas. Han lämnade tillbaka ett brev åt dig. Dina ledningar är ett halsband och en gammal bok. Det är ett äventyrsspel med en ö att utforska. Ön är full av pussel, faror och monster. Du får också en chans att lära dig magi och upptäcka skatter som hjälper dig att slutföra uppdraget du är på. Du är också på resa för att ta bort mysterierna i Kingdom of Arcadia. Det här är inte allt - du har ett havsmonster att ta hand om - Oceanhorn. Svärdslag, magi, forntida reliker, skatter och mycket mer. Oceanhorn är ett komplett paket som spelarna kommer att älska att utforska.

Ladda ner Oceanhorn

Warhammer 40000: Freeblade

I det här spelet spelar du rollen som en ung riddare som slog sig samman med Dark Angels Space Marines för att hämnas. Du patrullerar Tarnis värld och skytte är det du är skicklig på. Dessutom spränger du genom världar genom krigsmaskiner som du styr. Från kanoner till termiska sprängningar kan du använda vilken kraft som helst för att förstöra det som kommer mellan din hämnd. Grafiken i spelet är inget som du har sett tidigare - kristallklar bild. Du kan designa hur din Freeblade ser ut och till och med smida och utrusta olika vapen som är superkraftiga.

Ladda ner Warhammer 40000: Freeblade

Modern Combat Versus

Liksom Warhammer är detta också ett skjutspel men du spelar en agent här. Det finns 12 olika agenter att välja mellan. Du måste kontrollera krigsfältet med ditt lag när du vet vilken typ av agent du har valt för att spela spelet. En agent kan vara en hemlig mördare eller en stödjande försvarare beroende på vilken typ du har valt. Det finns 5 olika kartor där du kan slåss, bli befordrad och tjäna poäng. Kvaliteten på grafik i detta spel motsvarar den som erbjuds på konsoler.

Ladda ner Modern Combat Versus

Det här är några av de bästa spelen för iPhone X som du kan njuta av !!

Läs också - Hur man använder Apple Pay på iPhone X

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found