Guider

Var kan man titta på sport online gratis

De dagar då vi bara kunde titta på sportspel är för länge borta. Idag finns det många alternativ för sportströmmar där ute. Medan många av webbplatserna erbjuder sportstreaming mot en viss avgift, finns det fortfarande de som erbjuder tjänsten gratis. Om du har letat efter sportwebbplatser som tillåter användare att titta på spelen utan några avgifter, fortsätt läsa. Vi kommer att dela några tillförlitliga och lättanvända alternativ.

Se även: Topp 10 sportappar för Android och iOS

ESPN

ESPN behöver ingen speciell introduktion eftersom det är en av de mest populära sportkanalerna i världen. Denna webbplats erbjuder några kanaler som är tillgängliga som livestreamar. Det finns lite variation att välja mellan, men de flesta spelen är låsta och tillgängliga för betalande tittare eller prenumeranter. Ändå finns det några spel tillgängliga, begränsade till de som webbplatsen har rätt till livestream. Så korsade fingrarna för att matchningarna du vill titta på är tillgängliga för streaming. De sporter du kan titta på är tennis, basket, baseboll, hockey etc.

Facebook Watch

Du kanske inte visste detta (speciellt om du inte är en sådan aktiv Facebook-användare), men du kan titta på videoinnehåll på Facebook, inklusive sport. Vad du behöver göra är att gå till Facebook Watch, logga in på ditt konto, välja alternativet Sök videor (sökfält). Det finns olika sporter du kan titta på. Om du inte har ett Facebook-konto är det kanske en bra tid att registrera dig och njuta av att titta på sport gratis.

Sportrar.tv

Här är en annan plats där du kan titta på dina favoritsporter online. Sportrar erbjuder en mängd olika sporter som du kan titta på, men förbered dig på massor av annonser och popup-fönster eftersom de kan vara ganska irriterande. Om någon av strömmande länkar inte fungerar (vilket kan hända ofta) ser du listan över andra tillgängliga. Det finns flera kategorier på webbplatsen, till exempel Live-spel, spel på tv och listan över spel som inte startade. Du kan titta på sporter som fotboll, tennis, volleyboll, handboll, ishockey, slåss och mer.

Laola1

Ett annat bra alternativ för alla som vill titta på sport online. Laola1 är en österrikisk webbplats som erbjuder en mängd olika sporter från hela världen. Om du gillar fotboll (UEFA Championship League, UEFA Europian league, Primera och Bundesliga ingår) eller volleyboll hittar du många matcher tillgängliga där. Om du tycker att annonser före eller under videorna är irriterande kan du överväga att bli en premiumanvändare. I så fall kommer annonserna att vara borta och du kommer att kunna titta på sport utan några avbrott. Som nämnts kan du titta på fotbollsmatcher, volleyboll, men det finns också basket, handboll, motorsport och mer.

Cricfree

Denna webbplats erbjuder en mängd olika sporter och har något gemensamt med Sportrar.tv som vi tidigare nämnde. Det som dessa två webbplatser har gemensamt är något som användare inte gillar så mycket - massor av popup-fönster och annonser. Allt sportinnehåll som erbjuds på Cricfree är dock gratis. Det finns många sporter tillgängliga, från tennis, fotboll, baseboll, basket, dart, boxning, till rugby, motorer och golf. Så det finns något för allas smak. Du kan se listan över kommande matcher och live-matcherna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found