Guider

Så här fixar du Samsung Galaxy S5 som är mycket långsam

Det är bara några månader Samsung Galaxy S5 kom på marknaden men redan många Galaxy S5-ägare har klagat över prestanda för denna smarta telefon. Det kan finnas flera orsaker till detta problem. Här kommer vi att diskutera orsakerna till denna fråga och steg för att fixa Samsung Galaxy S5 som är mycket långsam.

Galaxy S5 är långsam på grund av fel

Fixa Samsung Galaxy S5

Den långsamma prestandan för Galaxy S5 kan orsakas av något felmeddelande. Och om felmeddelandet orsakas av en app från tredje part, uppdatera sedan appen. Det kan också hjälpa dig att lära dig cache och rensa data . Om dessa procedurer inte löser problemet, avinstallerar du appen och installerar om igen. Om problemet kvarstår, avinstallera det och installera det aldrig igen.

Se även - Så här fixar du Samsung Galaxy S5-problem efter Kitkat-uppdateringen

Galaxy S5 blev långsam efter en uppdatering

Om du ser att din Samsung Galaxy S5 blev långsam efter en uppdatering , skadades en del data efter uppdateringen under processorn använder Android de tidigare appcacherna.

Starta om telefonen minst tre gånger efter uppdateringen för att säkerställa att alla appar har optimerats för att fungera med den nya firmware. Om problemet fortfarande kvarstår kan du försöka torka cachepartitionen. Om du kan säkerhetskopiera alla dina viktiga data, gör sedan fabriksåterställning .

Galaxy S5 saktar ner efter timmar av spel

Om du spelar spel i din Galaxy S5 timmar efter timmar är det normalt att telefonen blir uppvärmd. Tänk dig att batteriet, skärmen, RAM-minnet och processorn i telefonen är placerade nära varandra och att de alla producerar värme över tiden. Om du spelar spel i timmar fördubblas värmen. För att lösa problemet måste du svalna din telefon. Stäng av telefonen och ta ut batteriet för att göra kylningsprocessen snabbare.

För att åtgärda, läs detta problem den här artikeln - Hur man fixar Samsung Galaxy Lagging-problem

Efter dessa ovanstående processer kan du fixa Samsung Galaxy S5 som är mycket långsam.  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found