Guider

Hur man speglar iPhone-skärmen till Mac med lätthet

Du kan spela alla intressanta spel på iPhone, men ibland är det roligare att spela på den större skärmen. iPhone och iPad levereras med appen Screen Mirroring. Appen låter dig spegla iOS-enheten till en dator eller Apple TV, som har en större skärm. Här kommer vi att visa dig hur du speglar iPhone-skärmen till Mac. Efter det kommer du att kunna spela iPhones spel, titta på videor, göra en företagspresentation etc.

Se även: Hur man använder en PS4-kontroller på din Mac med lätthet

Hur man speglar iPhone-skärmen till Mac med lätthet

Metod 1: Använda Quick Player

Steg 1:

Detta är den enklaste metoden att spegla iPhone-skärmen till Mac, men den är inte trådlös. Du behöver en blixtkabel som medföljer din iPhone. När du ansluter telefonen till datorn startas foton och iTunes automatiskt. Du kan stänga dessa appar och fortsätta processen.

Steg 2:

Starta Quick Player på din Mac. Om du inte har någon aning om var appen finns kan du använda Spotlight för att hitta den. Klicka på förstoringsglasikonen    längst upp till vänster på din Mac eller klicka på Kommando- och mellanslagstangenterna för att starta Spotlight. Skriv “Quick Player” och dubbelklicka på appen.

Steg 3:

När Quick Player har startats klickar du på Arkiv i det övre högra menyraden och väljer Ny filminspelning. Det öppnar din Mac-kamera och en ruta visas på din dator.

Steg 4: 

I rutan "Ny filminspelning" ser du en liten röd knapp och rullgardinspilen på dess sida. Klicka på pilen så hittar du ditt iPhone-namn i listrutan. Välj ditt iPhone-namn under Kamera och mikrofon. Så där har du det. Nu använder du den för att göra en realtidspresentation, spela iPhone-spel eller titta på filmer på den större skärmen.

Steg 5:

Den andra fördelen med att använda Quick Player för att spegla iPhone-skärmen till Mac är att du också kan spela in den. För att göra detta kan du bara klicka på den lilla röda knappen i rutan så börjar inspelningen.

Metod 2: Använda en tredjepartsapp

Steg 1: 

Ladda ner och installera tredjepartsappar för skärmspegling, till exempel Reflector, AirServer och X-Mirage på din Mac. Tyvärr kan du behöva betala en viss summa pengar för att köpa tjänsten. Några av apparna erbjuder en testversion gratis, så du kan prova innan du väljer att köpa den.

Steg 2:

För att spegla iPhone-skärmen till Mac, se till att du har en pålitlig internetanslutning. Anslut nu båda enheterna till samma WiFi-nätverk.

Steg 3:

Starta tredjepartsspeglingsappen på din Mac. Starta sedan Control Center på din iPhone och tryck på alternativet "Screen Mirroring". Växla alternativet Spegling under namnet på din Mac från listan. Nu visas din iPhone-skärm på din Mac.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found