Guider

Hur man fixar Facebook Tom sida

Har du panik eftersom din Facebook-sida inte laddas? Tja, du är inte den enda som står inför Facebook Blank Page-problemet, många människor upplever detta problem. Ibland kan det hända att du försöker öppna din facebook-sida på Firefox, men inget innehåll visas, bara en tom sida kommer. Du kan försöka ladda sidan igen genom att trycka på Ctrl-F5 för att kringgå cacheminnet, men om sidan fortfarande inte laddas kommer Facebook Tom sida, försök sedan byta till andra webbläsare som Internet Explorer, Opera eller Google Chrome för att kontrollera om problemet är fortfarande kvar.

Om din Facebook-sida laddas in i åtminstone någon av webbläsarna, är problemet inte med din Facebook-sida eller dator. Problemet kan uppstå på grund av webbläsarplugin.

Se även - Hur man återställer borttagna meddelanden på Facebook

Möjliga lösningar för tomt Facebook-problem

> Om du använder Firefox-webbläsaren kan du starta den här webbläsaren i felsäkert läge genom att helt enkelt hålla ned Skift-tangenten innan du klickar på ikonen för att starta webbläsaren. Säkert läge laddar Firefox-webbläsaren utan anpassningar eller annonser. Så du kan kontrollera om Facebook-sidan med tom sida är relaterad till annonser. Om så är fallet kan du använda en annan webbläsare för att öppna Facebook tills problemet är löst av Facebook.

> Du kan också rensa webbläsarens cache och sedan starta om webbläsaren igen.

> Kör webbläsaren utan plugin-program och annonser.

> Öppna andra webbplatser i samma webbläsare och se om de laddas.

Följ stegen ovan om du får problem med Facebook Blank Page och om det första steget inte fungerar för dig, prova nästa steg.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found