Guider

Så här fixar du Galaxy Note 3 läser inte SD-kort

Många användare har problem med sin Galaxy Note 3 relaterade till SD-kort. Användarna av den här telefonen står också inför flera andra problem, men Galaxy Note 3 läser inte SD-kortproblem är en av de vanligaste och mycket irriterande. Om du är en av de användare som besvärar det här problemet, här är några steg du kan testa.

Förutom problem med Galaxy Note 3 som inte läser SD-kort, besök oss om du stöter på andra problem på din telefon som slumpmässig omstart. Här finns alla lösningar.

Galaxy Note 3 läser inte SD-kort

Se även- Hur Galaxy Note 3 inte aktiverar problemet

Steg för att fixa Galaxy Note 3 läser inte SD-kort

> Ta ut SD-kortet från telefonen. Installera sedan en app som heter Spotify. Starta appen och logga in, sätt in SD-kortet. Det löser problemet med att installera Spotify. Avsluta Spotify innan du fortsätter med nästa steg. För det: navigera till Apphanteraren> hitta Spotify och döda appen manuellt. Men var försiktig, ta inte bort appens cache eller data.

> Anslut Galaxy Note 3 med en USB-kabel till datorn

> I telefonens interna minne hittar du "com.spotify.mobile.android.ui" som går till mappen Android / Data. Kopiera den och klistra in på SD-kortet. Om det inte finns någon mapp med namnet Android / Data på SD-kortet skapar du den och klistrar in filen "com.spotify.mobile.android.ui" i mappen "Android / Data" som du just skapade.

> Gå nu tillbaka till Android / Data / “com.spotify.mobile.android.ui” i telefonminnet. Där ser du två mappar och två filer, Användare, spotifycache, orbit.settings, prefs. Ta bort filen med namnet spotifycache.

> Kör Spotify och ladda ner offline-spellistor. Ett popup-fönster kan visas med meddelandet ”desynkronisering av spellistor”. Men inget att oroa dig, det är ett positivt tecken. Meddelandet försvinner och om Spotify startar förstår du att du lyckas.

> För att säkerställa att dessa steg lyckades fixa problemet med Galaxy Note 3 läser inte SD-kort, gå till internminnet och kontrollera katalogen "com.spotify.mobile.android.ui". Det bör inte ändras, vilket innebär att du ska se en mapp med namnet Användare och två prefs-filer. Men i mappen "spotifycache / storage /" i internminnet borde det finnas spellistor offline.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found