Guider

Tips och tricks för iPhone 5c

Tips 1: Skaka telefonen för att ångra eller göra om ord i meddelanden

När du skriver ett meddelande, om du vill radera skrivningen, eller skriv in meddelandet som du har raderat, kan du göra det med en enkel skakning av en telefon. Skaka telefonen för att snabbt och enkelt ångra det du har skrivit på ditt meddelandeförslag. Det är lättare på det här sättet och det kan låta dig snabbt ta bort fler ord i ett meddelande än vad du helst skulle göra med hjälp av raderingsknappen.

  • Skaka telefonen medan du skriver ett meddelande
  • Från popup-rutan trycker du på Ångra skrivning för att radera meddelandet i utkastet.
  • Om du vill hämta det du just tagit bort, skaka telefonen igen så ser du en ruta som frågar om du vill göra om typning.

Tips 2: Använd Stör ej för att filtrera personer som kan ringa dig

Stör ej kan användas i iPhone 5c för att undvika att få samtal från någon alls eller för att filtrera de samtal du får. Det låter dig bara få meddelanden från den valda listan över personer. Det är praktiskt att ha den här funktionen när du är i ett möte och du vill undvika ständiga distraktioner genom att få meddelanden och varningar från alla.

Tips 3: Skapa webbklipp för smidigare surfning

Om du slutar besöka samma webbplats mycket ofta kan ett webbklipp vara till stor hjälp. Nästa gång du besöker webbplatsen, tryck på knappen Dela och klicka på Lägg till på startskärmen. Detta skapar ett klipp av webbplatsen på din startskärm. Klicka på detta webbklipp i framtiden för att enkelt komma åt webbplatsen utan att behöva skriva adressen.

Tips 4: Använd trådlös utskrift via AirPrint

Trådlös utskrift blir vanlig för varje dag. Använd din iPhone för att njuta av att skriva ut innehållet på telefonen trådlöst genom att använda svarsknappen i e-postmeddelandet eller Dela-knappen för andra filer. Du måste vara ansluten till en trådlös skrivare som är kompatibel med telefonen och du kommer att kunna skriva ut utan att behöva ansluta telefonen till skrivaren med ledningar. Det sparar också besväret med att slå på din dator som är ansluten till skrivaren för att skriva ut vad som helst när du kan göra det med din telefon.

IPhone 5c introducerade Apple för en ny uppsättning Apple-fans. Det tog bort den dyra faktorn från Apples varumärke och placerade den i räckhåll för fler människor, vilket ökade Apples publik. Självfallet var det aldrig meningen att det skulle vara billigt, allt det gjorde var att människor som letade efter mellanliggande priser kunde välja en Apple-telefon också.

Bland andra konkurrenter rörde sig smartphone-landskapet mot större skärmar och kraftfullare funktioner. En ny telefon var definitivt tvungen att se till att den införlivade en ny form av briljans för att hålla iPhone-telefonlinjen så önskvärd som de hittills hade varit. IPhone 6 gjorde inte besviken.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found