Guider

Så här fixar du Bluetooth har upphört på LG G3

LG G3 släpptes 2014 och det var en stor hit med så många utmärkta funktioner som QHD-skärm, Snapdragon 801-processor och slående premiumdesign. Endast batteriet var en nackdel eftersom batterikapaciteten är lite mindre i den här telefonen jämfört med andra Android-enheter. Men om du tittar på prestanda och andra användbara funktioner, är det verkligen värt att köpa den här LG G3 .. Men många användare har klagat över ett vanligt problem och det här är Bluetooth har stoppat problemet på LG G3. Men lyckligtvis är detta ett programrelaterat problem så att du inte behöver springa till den tekniska killen eller tillverkaren för att få det fixat. Du kan enkelt lösa problemet genom att följa några knep.

Vi har diskuterat korrigeringarna för andra LG G3-problem i våra andra inlägg, inklusive LG G3 wifi-problem, batteriladdningsproblem etc.

Se även - Så här fixar du LG G3 stängs av sig själv

De bästa möjliga sätten att fixa denna Bluetooth har stoppat problemet på LG G3 förklaras här

Anpassade mods

Det första som alla Android-smarttelefonanvändare gör efter att ha köpt telefonen är att rota dem för att få de anpassade moderna. Rooting är måste om du vill installera de anpassade moderna. Naturligtvis förbättrar denna anpassade mod telefonens prestanda i stor utsträckning men ibland kan den också skapa den omvända effekten. I sådana fall börjar telefonen fungera onormalt. Så om du har installerat det anpassade modet är det primära steget att avinstallera det och starta om telefonen.

Processen för omstart förklaras här.

  • Håll strömbrytaren intryckt i några sekunder tills du ser att skärmen för telefonalternativ visas.
  • Välj nu alternativet 'Stäng av och starta om'.
  • Tryck på 'OK' för att bekräfta det.

Efter att ha utfört detta steg, kontrollera om problemet med Bluetooth har upphört på LG G3 är löst.

Felaktiga anpassade ROM-skivor

Anpassade ROM-skivor är den modifierade firmware som ger så många förbättringar i den senaste versionen av Android och detta är anledningen till att de flesta Android-användare vill installera anpassade ROM-skivor i sina Android-enheter. Dessa anpassade ROM-skivor förbättrar telefonens prestanda, förbättrar batteriets livslängd och låter dig ha full kontroll över telefonen. Men ibland kan det finnas fel i anpassade ROM-skivor och detta skapar problemet. Så om du känner att Bluetooth-problemet i din LG G3 händer på grund av felaktig anpassad ROM, gör sedan fabriksåterställning och blinkar en firmware för lager för att kontrollera om problemet är löst eller inte.

Processen för fabriksåterställning förklaras här.

Bildkälla - www.youtube.com

> Håll ned ström- och volym ned-knapparna helt tills LG-logotypen visas på skärmen.

> Släpp nu strömbrytaren en gång och tryck sedan på den igen.

> Du kommer att märka skärmen för återställning av fabriksdata. Använd Volym ned-knappen för att navigera.

> Välj alternativet med strömbrytaren.

> Du kommer att bli ombedd att radera alla användardata och återställa standardinställningsskärmen.

> Navigera till alternativet 'Ja' och bekräfta genom att trycka på strömbrytaren.

Fabriksåterställningsprocessen är klar. Starta om telefonen nu och börja om från början.

Skadad Bluetooth-app

Ibland kan du möta detta Bluetooth-relaterade problem om Bluetooth-appen du har installerat är skadad. En skadad app fungerar aldrig och kommer att tvingas stängas varje gång de försöks öppna. Så du måste återställa appen för att få den att fungera. Du kan återställa Bluetooth-appen genom att gå till Inställningar> Programhanteraren> Bluetooth> Återställ appen.

Kontrollera om Bluetooth fungerar efter att du har återställt appen. Ditt problem kommer definitivt att lösas genom att följa någon av ovanstående procedurer eftersom det här bara är ett programrelaterat problem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found