Guider

Så här fixar du autentiseringsfel för Google Play Store

Google Play Store-autentiseringsfel är ett mycket enkelt problem i samband med Play Store som kan fixas på ett ögonblick efter några knep. Processerna diskuteras nedan.

Om du stöter på andra problem relaterade till Google Play-butiken, besök Technobezz. Vi har diskuterat många problem och deras lösningar där.

Se även - Så här åtgärdar du Google Play Store-fel 24

Sätt att åtgärda Google Play Store-autentiseringsfel

Första metoden: Ta bort och lägg till ditt Google-konto

Ibland möter Android-användare detta fel på grund av inloggningsproblem medan Google Play Store är uppgraderat. Gå först till Inställningar> Konto> Google> Ta bort Google-konto. Det här ska vara kontot som ger dig felmeddelande. Lägg nu till kontot igen. Troligtvis kommer det att fixa autentiseringsfel för Google Play Store. Du kan försöka ladda ner eller uppdatera valfri app nu för att kontrollera detta.

Andra metoden: Rensa cache och data från Google Play Store

Om du inte är nöjd med den första metoden och fortfarande står inför problemet, gör sedan den andra metoden för att bli av med problemet.

> Gå först till inställningarna.

> Tryck på Systeminställningar.

> Välj Hantera applikation.

> Tryck på 'Alla'.

> Bläddra ner för att ta reda på Google Play Store.

> Klicka på det och tryck på knappen Rensa cache och rensa data en efter en för att ta bort cache och data från play store.

Du kan prova den första metoden först och om resultatet misslyckas, starta om telefonen och gå till den andra metoden för att åtgärda autentiseringsfel för Google Play Store.

Tredje metoden: Avinstallera Google Play Store-uppdateringar

Den tredje metoden kräver att du avinstallerar uppdateringarna för Google Play Store genom att gå till Google Play Store från inställningarna och sedan klicka på appen, ta bort uppdateringar. När uppdateringarna har tagits bort kommer din Android-telefons Google Play-butik tillbaka till den version som installerades i telefonen. Installera nu den senaste versionen av Google Play Store och börja med inloggning igen.

Alla ovanstående knep är enkla och enkla att följa som du mycket enkelt kan ta bort autentiseringsfelet för play store.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found