Guider

5 sätt att fixa IPhone-fast programvara är inte kompatibel

Det är inte alltid enkelt att uppdatera eller återställa din iPhone, speciellt när du stöter på några fel. Några av iPhone-användarna har klagat på felet: "iPhone kan inte uppdateras eftersom firmwarefilen inte är kompatibel". Med det problemet kan du inte utföra uppdatering eller återställning. Vi har dock förberett 5 sätt att fixa iPhone-firmware som inte är kompatibel för dig, och du kan prova dem eftersom du förmodligen kommer att lösa problemet.

Se även: 5 sätt att fixa IPhone-fel vid uppdatering till IOS 8

 5 sätt att fixa iPhone-firmware inte kompatibel

Källa: cafeios.net

Lösning nr 1: Starta om datorn

Börja med den enklaste lösningen. Starta om datorn. När du har gjort det ansluter du enheten till datorn och startar iTunes. Försök att uppdatera eller återställa igen.

Lösning nr 2: Inaktivera ditt antivirusprogram

Av någon anledning kan antivirusprogrammet orsaka vissa problem, och när du har några problem med att återställa eller uppdatera din enhet kan den här lösningen hjälpa.

Lösning nr 3: Uppdatera iTunes

Se till att du har den senaste iTunes-versionen tillgänglig. Öppna programmet, hitta alternativet Sök efter uppdateringar. I många fall försvinner problemet med firmware när du har uppdaterat programvaran.

Lösning nr 4: Återställning i DFU-läge

Starta om din dator och starta iTunes. Nästa steg är att ansluta USB-kabeln till din dator, men anslut inte enheten. Håll hem- och viloknapparna på din enhet, och när skärmen på din iPhone blir tom fortsätter du att hålla hemknappen, men släpp sömnknappen. Fortsätt hålla knappen och anslut enheten till din dator via USB-kabel. Din telefon ska kännas igen av programmet (iTunes), och när det händer, släpp knappen.

Lösning nr 5: Installera om iTunes

I vissa fall löser inte uppdateringen problemet och du kan försöka åtgärda det genom att installera om iTunes. När du avinstallerar programmet kommer filer att tas bort, och bland dem är kanske något som orsakar problemet. Ladda ner och installera programmet från den officiella sidan igen.

För det mesta kommer dessa 5 sätt att fixa iPhone-firmware som inte är kompatibel löser problemet. Om inte, se till att kontakta Apple eller besöka någon av deras närmaste butiker.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found