Guider

Så här löser du Wifi-anslutningsproblem på HTC One M7

HTC One M7 har en vacker 4,7-tums bildskärm, fantastisk metalldesign, kraftfull fyrkärnig processor och många attraktiva och användbara funktioner. Men vi vet att de flesta surfplattor och smartphones har problem med Wi-Fi-anslutning och HTC One M7 är inget undantag.

Förutom att HTC One M7 startar om slumpmässigt problem, stöter många användare på problem på grund av problemet med Wi-Fi-anslutningen på HTC One M7. Vissa HTC One-ägare sa att de försökte ansluta telefonen till Wi-Fi-routern, men de misslyckades varje gång. Vissa användare har rapporterat att meddelandet "autentiseringsproblem" dyker upp på sin telefon när de försöker ansluta telefonen till Wi-Fi. Här är några idéer för att lösa Wi-Fi-anslutningsproblemet på HTC One M7 som kan hjälpa dig.

Se även: HUR LÖSA ”INTE SIM-KORT” -FEL PÅ HTC ONE M7

Möjliga lösningar för WIFI-anslutningsproblem på HTC One M7

Problem med Wifi-anslutning på HTC One M7

1. Stäng först och främst av Wi-Fi-routern och HTC One M7-telefonen och låt dem stå i 30 sekunder. Sätt igen båda och försök anslutningen.

2. Ta bort Wi-Fi-anslutningen från din HTC One M7 och ange detaljerna manuellt. Så här gör du:

 • Gå till Inställningar
 • Tryck på Wi-Fi under alternativet Trådlöst och nätverk.
 • Se till att Wi-Fi är aktiverat.
 • Tryck sedan på problemet Wi-Fi-nätverksnamn på skärmen för Wi-Fi-inställningar.
 • Klicka på glöm och Wi-Fi-nätverket tas bort.

3. Vissa HTC One-ägare sa att de har hittat en lösning på WI-FI-anslutningsproblemet på HTC One M7 genom att stänga av Wi-Fi och slå på flygplansläget, sedan igen, slå på Wi-Fi och stänga av Flygplansläge.

4. Ta reda på hur trånga kanalerna är genom att installera en gratis app med namnet Wi-Fi Analyzer. Om du ser att det verkar vara ett problem, byt kanal på din Wi-Fi-router.

5. Se till att routerns firmware är uppdaterad.

6. Om din HTC One M7 är den enda enheten som får ett sådant problem, se till att din enhet är uppdaterad genom att gå till inställningar> Om> programuppdateringar.

techielobang.com

7. Kontrollera autentiseringsprotokollet på Wi-Fi-routern och kontrollera även de andra inställningarna. Se till att Mac-filtrering är avstängd, om inte stänger av den.

8. Att ändra datum och tid för din HTC One M7 kan åtgärda WI-FI-problemet. Dessutom hittade 49% av de användare som står inför problemet en lösning genom att ändra ”Tidszon, datum och tid till rätt geografisk plats.

Du kan göra det genom att navigera till inställning> Datum och tid.

9. För det mesta finns det andra appar som kan störa WI-FI på din HTC One M7. För att bekräftas om någon speciell app orsakar problemet måste du starta enheten i säkert läge. Att göra så,

 • Håll ned strömknappen
 • Peka och håll ned avstängningsalternativet under telefonalternativ.
 • Omstarten till säkert läge ska visas, tryck på starta om när du ser det

webcazine.com

Testa WI-FI när telefonen är i säkert läge. Om problemen verkar vara borta är det helt klart en app som orsakar problemet. Så inaktivera eller avinstallera misstänkta appar en efter en.

10. Ändra dina säkerhetsinställningar. Från webbadressen loggar du in på ditt Router-kontor:

 • Linksys - //192.168.1.1
 • 3Com - //192.168.1.1
 • D-Link - //192.168.0.1
 • Belkin - //192.168.2.1
 • Netgear - //192.168.0.1.

Efter att ha följt stegen ovan om du inte hittar någon lösning på problemet med Wi-Fi-anslutning på HTC One M7, kontakta återförsäljaren eller HTC-servicecentret.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found