Guider

Hur man ändrar profilbild i Skype

När du har konfigurerat ditt Skype-konto kommer du förmodligen att märka en standardbild bredvid ditt användarnamn. Du kan lägga till ett foto av dig själv så att alla dina kontakter i Skype kan se det. Det är ett enkelt sätt att anpassa ditt konto. Du kan använda ditt eget foto eller vilken bild som helst som passar din personlighet. Låt oss se hur man ändrar profilbild i Skype.

Du kan också läsa: Hur man skickar och tar emot filer i Skype

Hur man ändrar profilbild i Skype

Du kan lägga till ett foto från din dator eller ta en bild med din webbkamera.

För att lägga till eller ändra profilbild måste du göra följande:

Logga in på Skype.

I huvudmenyn, längst upp till vänster på skärmen, väljer du Skype> Profil> Ändra din bild

För att välja foton som är lagrade på din dator, klicka på "Bläddra" och leta reda på önskad bild. Detta kan vara ett filformat .jpg, .jpeg, .bmp, .png.

När du väljer bilden från din dator kan du zooma bilden genom att flytta skjutreglaget åt höger. Du kan också ställa in rätt position genom att dra den med vänster musknapp.

Om du är nöjd med bilden klickar du på ”Använd den här bilden”. Om du vill använda ett annat foto, klicka på “Försök igen”. Dessutom kan du välja en av de tidigare använda bilderna, om du använde någon tidigare. Välj bara en av bilderna som visas till vänster och välj "Använd den här bilden".

Du kan använda kameran för att ändra profilbild.

Fokusera bara kameran på ditt ansikte och när du är i rätt position, tryck bara på Enter. Därefter klickar du bara på "Använd den här bilden".

Om du vill se din nya profilbild klickar du bara på ditt användarnamn.

Bildkälla: www.gigaom.com

Du kan också läsa: Hur man ändrar status på Skype

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found