Guider

Hur man laddar ner filer på iPhone eller iPad

När vi måste ladda ner något på våra bärbara datorer eller persondatorer, så tänker vi inte på det. Allt är väldigt enkelt. Så snart vi klickar på önskade filer för att ladda ner dem börjar de ladda ner och sparas på hårddisken och du kan enkelt komma åt dem.

Men när det gäller att använda iOS blir det ganska svårt att uppnå den enkla nedladdningen av filerna. Många användare över hela världen vet inte hur man laddar ner filer till iPad och iPhone. Det kan vara ganska förvirrande på grund av bristen på korrekt användarfilsystem i iOS. Därför kan det bli en ganska skrämmande uppgift att ladda ner filer på iPhone och iPad.

Se även: Hur man stänger av iMessage på iPhone

Var laddar jag ner filer till en iPhone eller iPad?

På iOS saknas ett ordentligt tillgängligt system. Detta innebär att användarna inte kan ladda ner filer till iPad eller iPhone med stor lätthet till någon standarddokumentmapp eller liknande typ av enhet. Apple har gjort tillgången till filsystemet ganska otillgänglig. Denna brist på tillgänglighet har dock gjorts ganska enkelt under de senaste åren. Detta har uppnåtts med utbyggnaden av iCloud-tjänsterna och introduktionen av iCloud-enheter. Detta är en av de viktigaste apparna från iOS för att spara filerna i iPhone eller iPad.

Apple har öppnat möjligheterna för tredjepartsapplikationer att lagra filerna på iPad eller iPhone. En av de mest kända tredjepartsapplikationerna är Dropbox. Ett annat bra alternativ är Google Drive för lagring av filer på iPhone eller iPad. För de användare som har begränsad iCloud-lagring kan både Dropbox och Google Drive vara de bästa alternativen för att ladda ner och lagra filer på iPhone eller iPad. Dessa applikationer är inte tillgängliga som standard på iOS-enheter. De lagras i molnet och sedan kan användarna få åtkomst till detsamma från enheten. I vissa fall kan användarna också ladda ner filerna med offlineåtkomst.

Hur laddar jag ner filer till iPhone och iPad?

Grundprincipen bakom nedladdning av filer till iPhone eller iPad är ganska enkel. Om du inte vet hur du laddar ner filer till iPad och iPhone måste du överväga det faktum att det kan vara ganska enkelt att uppnå detsamma. Nedladdningen av filerna till iOS-enheterna är oavsett vilken typ av fil du försöker ladda ner. Till exempel kan användarna ladda ner Word, PDF, Excel, .mp3, .zip, .mov och mycket mer. Allt - om det är filer kan de laddas ner på iOS-enheter.

Apple låter dig lagra alla typer av filer på iCloud Drive. Apple använder en tredje parts tjänst som Dropbox som är det bästa alternativet som finns tillgängligt just nu. Om du inte har ett Dropbox-konto kan du registrera dig gratis. Du kan till och med leta efter detsamma i Google Drive som också erbjuder en gratis testversion av den här appen.

  • Gå till Safari på iPhone eller iPad. Öppna filen som du vill ladda ner på din iOS-enhet.
  • Sedan kan du trycka på delningsknappen. Detta öppnar aktiebladet.
  • Från arket kan du välja alternativet "Spara i Dropbox". Om du inte kan se det här alternativet kan du svepa åt höger. Som du skulle stöta på knappen Mer kan du klicka på den. Från alternativet Mer kan du aktivera Dropbox-tillägget. 
  • Nu kan du klicka på knappen Spara. Du kan också välja en annan mapp där du vill lagra filerna. Då kan du äntligen trycka på Spara-ikonen.

Detta är det. De nödvändiga filerna har laddats ner på iPhone- eller iPad-enheterna. När du har lärt dig hur du laddar ner filer till iPad och iPhone med hjälp av tredjepartsapplikationen Dropbox, kan du komma åt filerna med mycket lätthet. Alla nedladdade filer lagras nu i Dropbox och sedan kan du komma åt dem på alla enheter som bärbara datorer, datorenheter, iPhone, iPad och mycket mer.

Dokument 5 - Måste ha applikation för att ladda ner filer till iOS-enheter

Document 5 är ett annat fantastiskt tredjepartsprogram som kan användas för att ladda ner filer på iPhone eller iPad. Om du vill ladda ner dokument på iPhone kan du använda det här fantastiska programmet som är tillgängligt gratis. Den bästa funktionen som erbjuds av den här appen är att den kan länka sig till olika andra molntjänster. Med hjälp av Document 5-applikationen kan användarna komma åt och till och med flytta filer mellan enheterna med mycket lätthet. För att flytta en fil är allt du behöver göra att dra den specifika filen till en viss destination som en mapp eller till och med molntjänster som iCloud eller Dropbox.

Slutsats:

Oavsett hur skicklig du är för att hantera de tekniska funktionerna kan det bli en ganska svår uppgift att ladda ner filer och dokument till iPhones eller iPads. Men med hjälp av rätt tredjepartsapplikationer kan användarna ladda ner filer på iPhone eller iPads med mycket lätthet och på ett problemfritt sätt. Därför är det hög tid att du blir medveten om de bästa applikationerna där du kan ladda ner önskade filer på din iOS-enhet.

Läs också - Hur man kringgår iPhone-lösenord

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found