Guider

Topp bästa golfappar för Android

Om du gillar att spela golf finns det alltid utrymme för förbättringar, eller hur? Har du någonsin funderat på att använda din smartphone för detta ändamål? Det finns många fantastiska golfappar som är utformade för att förbättra spelarnas upplevelse. Du kanske är skeptisk till detta, men ge dessa appar en chans. Vi är ganska säkra på att du kommer att bli förvånad över deras funktioner och alla saker de har att erbjuda.

Du kanske inte spelar golf utan bara älskar den här sporten. Och om så är fallet finns det också några appar för dig. De som ger alla de senaste golfnyheterna, poängen och berättelserna. Låt oss se några av de bästa golfapparna för Android.

Se även: Bästa stegräknare-appar för Android

Bästa golfappar för Android

Golf GPS-avståndsmätare: Golfkudde

Som namnet på den här appen antyder, är den här appen specialiserad på att hitta intervall. Appens avståndsfunktion erbjuder dig ett vackert och attraktivt gränssnitt. Det ger dig mer än 30 000 golfbanor och varje dag läggs fler och fler banor till. Du behöver inte vara registrerad. Installera bara appen och det är det. Köp i appen varierar från en till tjugo dollar per artikel.

Ladda ner Golf GPS-avståndsmätare: Golfkudde

18Fåglar

Den här appen erbjuder dig en tre-i-ett-funktion eftersom den kan användas som stat-tracker, styrkort och som GPS-avståndsmätare. Om du vill veta vad som händer i golfsportsvärlden är den här appen för dig eftersom du kan få all den senaste informationen om golf. Om du använder en smartwatch oavsett om det är en Apple- eller en Android-klocka kan du också använda den på dessa enheter.

Ladda ner 18Birdies

mScorecard - Golf Scorecard

Det här är också en bra app eftersom det hjälper dig att registrera alla viktiga saker i ditt spel: dina poäng, statistik och många andra viktiga poängsaker. Appen ger dig fullständig historik, Facebook-delning och spel i appen. Inga annonser visas i appen, så det är ett stort plus eftersom du kan använda den utan några avbrott.

Ladda ner mScorecard - Golf Scorecard

V1 Golf

Denna golfapp finns i två versioner: gratis och betald. Den betalda versionen heter "V1 Pro". Båda versionerna av den här appen innehåller liknande funktioner som videoimport, snabb nedladdning och online locker (där du kan lagra dina gungor). Pro-versionen tar dock bort alla annonser.

Ladda ner V1 Golf Free Version

Ladda ner V1 Golf Betald version

Golf väder

Detta är en utmärkt app för alla golfspelare eftersom den ger dig en exakt väderprognos så att du inte får dina skor våta. Appen innehåller data från cirka 40 000 golfbanor från hela världen. En av de bästa funktionerna är 7-dagarsprognosen med alla detaljer som behövs. Spara funktionen är bra för att hålla dina favoritkurser.

Ladda ner golfvädret

Yahoo Sports

Ända sedan Yahoo förvärvades av Verizon Media fungerade det inte bra. Yahoos sportapp är dock mycket väl utformad och ger dig en fantastisk upplevelse. Det ger dig poänguppdateringar för många sporter inklusive golf. Det är kostnadsfritt men kommer med viss reklam.

Ladda ner Yahoo Sports

Golf Live 24

Den här appen är kostnadsfri men du måste hantera annonserna i appen. Golf Live 24 kompenserar för sitt namn eftersom det ger dig livescore för cirka 100 plus golfturneringar från hela världen och inkluderar alla resultat i en runda med spelarstatistik. Med den här appen installerad på din telefon kan du vara säker på att du inte kommer att sakna en sak.

Ladda ner Golf Live 24

poängen

theScore är i grunden en sportnyhetsapp som ger dig de senaste nyheterna om golf som många andra. Du kan få alla uppdateringar angående golfturneringar som PGA, LGPA, European Tour och till och med Ryder Cup.

Ladda ner theScore

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found