Guider

Topp bästa gratis Steam-spel

Steam är en global online-distribuerande plattform för spel. Det startades i september 2003 av Valve Corporation. Steam erbjuder både betalda och gratis spel till sina användare. Du kan välja mellan tusentals spel som finns i butiken. Huvudfunktionen i Steam inkluderar en automatisk uppdatering av spel, molnbesparing etc. Steam finns på en mängd olika plattformar som Microsoft Windows, macOS, Linux, konsoler, mobil, Steam Machine etc. Om du är en spelare och letar efter bästa gratis Steam-spel och kontrollera sedan innehållet nedan.

Se även: Topp 10 bästa spel på Steam

Bästa gratis Steam-spel

Dota 2

Dota 2 är ett av de mest spelade spelen och är definitivt ett av de bästa gratis som finns på Steam. Det är ett online-kamparenaspel för flera spelare tillgängligt på Windows, Linux och OS X. Det släpptes i juli 2013 av Valve Corporation. Spelet består av två lag med fem spelare. Huvudmålet för lagen är att förstöra en struktur som försvaras av motståndarlaget samtidigt som du skyddar din. Det finns 117 spelbara karaktärer som kallas hjältar i spelet som styrs av lagets spelare. Varje karaktär har sina egna färdigheter, kraft och svaghet.

Spela Dota 2

Ring of Elysium

Ring of Elysium är ett kungligt förstapersonsskjutspel som utvecklats av Tencent-spel. Det släpptes 2018 för Windows. Sextio spelare släpps på en öde ö som bildar ett lag med fyra spelare. Lagen slåss mot varandra med de tillgängliga vapen på ön och den sista mannen som står i något lag vinner spelet.

Spela Ring of Elysium

Black Squad

Black Squad är bland de mest rankade spelen på Steam. Det släpptes i juli 2017. Spelet är ett skjutspel med flera personers första person som utvecklats av NS studio. Det finns många skinn som du kan köpa med pengar. Det finns många militärbaserade vapen som du kan använda i spelet.

Spela Black Squad

Exilens väg

Path of Exile är både enspelarspel och multiplayer-rollspel som utvecklats av Grinding Gear-spel. Spelet släpptes för Windows 2013 följt av Xbox 2017 och PlayStation 2019. Huvudpersonen utforskar området som bekämpar monster och slutför uppdrag för att få mynt.

Spela Path of Exile

Realm Royale

Realm Royale är ett strids Royale-spel från tredje person som utvecklats av Heroic Leap-spel. Det släpptes 2018 för Windows på Steams tidiga åtkomstprogram. Cirka 100 spelare släpps på en ö för att samla vapen och slåss till slutet längs den krympande zonen.

Spela Realm Royale

Team Fortress 2

Team Fortress 2 är ett annat fantastiskt spel som du kan spela på Steam gratis. Det är ett multiplayer-shooterspel för första person. Du kan välja mellan 9 olika lägen att spela som Capture the flag, Payload etc. Spelet uppdateras ständigt med ny utrustning, kartor och lägen.

Spela Team Fortress 2

Slå

Smite släpptes 2015 och är ett online-kamparenaspel för flera spelare. Spelet har olika lägen att spela tillsammans med olika karaktärer. Det är perfekt för alla spelare där ute, oavsett på vilken kompetensnivå de är. Spelet innehåller ikoner från global mytologi. Den levereras med gratis regelbundna uppdateringar.

Spela Smite

War Thunder

War Thunder är en militär militär baserad gratis att spela spelet. Spelet sätts på scenerna under andra världskriget och är tillägnad pansarfordon, flyg och marinbåtar. Den levereras med 80 kartor och över 1000 tankar, helikoptrar, flygplan, krigsfartyg och mer. Spelet har utmärkt grafik och det innehåller regelbundna uppdateringar som ger nya nationer, fordon, kartor och uppdrag.

Spela War Thunder

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found