Guider

De bästa bästa apparna för Pebble Smartwatch

Pebble ägs av Fitbit nu. Många är upprörda över att appar och tjänster garanteras endast för år 2017. Det måste dock inses att Pebble, Pebble Time Round, Pebble 2, Pebble Time - dessa kommer inte att sluta fungera plötslig. Alla element inklusive Pebble app store, SDK och utvecklarportalen är fortfarande igång utan några hinder för närvarande. Utöver detta har vissa appar försvunnit från appbutiken och olika andra enheter eller uppdaterade versioner av Pebble stöder för närvarande inte några appar.

Om du har en stor kärlek till dessa smartklockor finns det en myriad av några av de bästa apparna för Pebble Smartwatch.

Se även: Bästa Podcast-appar för Android

8 bästa appar för Pebble Smartwatch

Pixel Miner

Den här appen har varit en hit på Pebble Smartwatch eftersom den håller användaren engagerad med de roliga svängarna i spelet. Du kan bli den största gruvarbetaren med hjälp av Pixel Miner på din Pebble smartwatch. Pixel Miner har uppdaterats och redesignats med fullt stöd för färg och spännande grafik som ska köras på Pebble Time Steel och Pebble Time. Allt du behöver göra är att hjälpa din man att gräva bra för att tjäna poäng. Det kan ibland vara ganska beroendeframkallande, men det kan vara ett bra val för dem som älskar kul på fritiden.

TripAdvisor

En annan bra app för dem som är resfreakarna. Om du vill hålla dig uppdaterad om de hetaste och mest populära erbjudandena om hotell och reseplaner måste du ha den här appen på din Pebble-smartklocka. Detta är en av de bästa apparna för Pebble eftersom den gör exakt vad du kan förvänta dig av den: den skulle använda din nuvarande plats för att rekommendera de berömda restaurangerna, barerna och andra turistattraktioner om du reser till en ny plats . Förutom de slående funktionerna som erbjuds av den här appen kan du också bläddra igenom användarrecensionerna som kan hjälpa dig att göra valet av matställen längst till höger eller resedestination. Det fantastiska navigationsläget fungerar bra med Pebble-smartklockan som kan underlätta dina ansträngningar att ta ut din telefon ur fickorna medan du letar efter önskade platser.

Uber

Det här är en annan app från listan över de bästa apparna för Pebble Smartwatch. Även om Uber inte har varit den första i hytttjänsterna som är tillgängliga för Pebble Smartwatch, har det dock fått rykte att vara en av de ledande apparna för Pebble. Med användning av skärmfärgen från Pebble Time, erbjuder Uber stora och djärva varningar till användarna för att hålla dig på toppen av hytttjänsterna. För att påskynda ditt arbete med Uber-appen på din Pebble Smartwatch kan du öppna appen och sedan hålla ned mittknappen på din Pebble smartwatch för att beställa en hytt till den aktuella platsen. Du kan också välja från listan över favoritplatserna som tillhandahålls av appen. När du väl har gjort en beställning med appen kan du till och med spåra din förare på Pebble-smartklockan för att få reda på hur din hytt kommer. Du behöver inte ta ut din telefon alls!

Evernote

Detta kan bokstavligen vara de bästa Pebble smartwatch-apparna du kan ha på en gång. Nästa gång du är fruktansvärd med att glömma en viktig uppgift eller deadline kan Evernote-appen på din Pebble-smartklocka hjälpa dig att spara från de katastrofala resultaten. Även om du kan förvänta dig färre funktioner på din smartwatch än på skrivbordet eller smarttelefonen, kan du fortfarande hålla reda på att göra-listor och viktiga påminnelser. Alla bärbara datorer görs tillgängliga och du kan också söka igenom de sparade taggarna. Därför finns det inget att missa den här fantastiska appen för din Pebble Smartwatch som kan hjälpa dig att reglera din dagliga regim på ett ordnat sätt.

 

RunKeeper

Om du råkar vara en fitnessfreak kan det här vara en av de bästa apparna för Pebble smartwatch. RunKeeper har utformats för att användas med GPS på din smartphone och kan kontrollera din hälsa genom att informera dig om statistiken som avstånd och tempo för din löpning - allt på din handled. För att ladda ner den här appen på din Pebble-smartwatch måste du också ha RunKeeper-appen installerad på din smartphone. När du skulle starta en körning i din mobilapp startar den automatiskt appen på Pebble smartwatch. Om du vill pausa din körning är det så enkelt som att trycka på mittknappen på din klocka på skärmen RunKeeper-appen. När du faktiskt vill stoppa körningen kan du avsluta den i telefonappen. Det här är en bra app som du kan installera på Pebble Smartwatch för att hjälpa dig att hålla koll på din hälsa.

 

Batteri +

En av de bästa funktionerna som erbjuds av apparna från Pebble Time smartwatch är att de kan integreras direkt i Pebble Timeline UI. Med hjälp av Battery + -appen på din Pebble-smartklocka kan du säkerställa mängden batteri som återstår när det gäller mätvärden för tid och procent. Utöver detta ger appen också meddelanden på Pebble-tidslinjen om faktorer som när batteriet laddades senast, en genomsnittlig användning per dag och en uppskattning av tiden när det skulle behöva anslutas igen. Battery + -appen på Pebble smartwatch erbjuder också ett grafiskt läge som låter dig veta när du använder batteriets livslängd mest.

Misfit

Vill du få Misfit-upplevelsen utan att behöva spendera överdådigt på Flash-smartklockor? Du kan synkronisera dina iOS och Android Misfit-appar med Pebble smartwatch. Nu är du redo att spåra de olika parametrarna som sovtiden, ett antal förbrända kalorier och den sträcka som har rest med vilken hastighet. Detta kan betraktas som en av de bästa Pebble smartwatch-apparna för Misfit-älskare.

Awear

Vill du påskynda din meddelandeupplevelse med din Pebble Smartwatch? Du kan ladda ner den här fantastiska meddelandeprogrammet Awear som kan hjälpa dig i samma sak. Du kan till och med svara på inkommande texter som kan anpassas. Utöver detta kan du markera dina e-postmeddelanden som lästa, stjärnmärkta eller arkiverade - allt på din handled! Med hjälp av Google Kalender-integrationen kan användarna också skicka mallmeddelanden som "Jag är sen" med bara två knappar. Med funktionen av smart vibration i den här meddelandeprogrammet för Pebble smartwatch kan du också bli medveten om inkommande texter eller e-postmeddelanden.

Vill du förstärka din upplevelse av att använda Pebble Smartwatch? Du kan ladda ner och använda några av de bästa apparna för Pebble Smartwatch och ha kul!

Se även: Topp bästa väderappar för iOS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found