Guider

5 sätt att fixa Amazon-app som inte svarar på iPhone

En av de appar som finns tillgängliga på iPhone, som ofta används av många människor, är Amazon-appen. Tack vare den appen kan du kolla in de tillgängliga produkterna i butiken när du vill, läsa recensioner skrivna av personer som redan har köpt en viss produkt och köpa de saker du gillar. Om du har ett problem med appen som är frusen finns det flera lösningar tillgängliga. Vi tillhandahöll 5 sätt att fixa Amazon-appen som inte svarar på iPhone, och vi är säkra på att en kommer att fungera.

Se även: 5 sätt att fixa Siri-problem på iPhone 6

5 sätt att fixa Amazon-app som inte svarar på iPhone

Källa: hdimagegallery.net

Lösning nr 1: Tvinga appen att stängas

Prova först: tryck två gånger på hemknappen. Listan över nyligen använda appar öppnas. Hitta Amazon-appen och svep uppåt för att stänga den. Gå till startskärmen, hitta Amazon-ikonen och tryck på den. Förhoppningsvis kommer det att fungera bra.

Lösning nr 2: Sök efter uppdatering

Om Amazon-appen inte är uppdaterad kan det vara anledningen till att du har problemet med det. Gå till App Store och se om du kan uppdatera den.

Lösning nr 3: Starta om din iPhone

Håll ned sömn / väckningsknappen och dra skjutreglaget för att stänga av enheten. Återigen, tryck och håll ned sömn / väckningsknappen för att vända din iPhone igen.

Lösning nr 4: Ta bort Amazon och installera den igen

För att göra detta, hitta Amazon-appen på hemskärmen, placera fingret på den och håll kvar. Du kommer att se ett X - klicka på det. Appen kommer att raderas. Gå till App Store, hitta Amazon, ladda ner och installera den på din enhet.

Lösning nr 5: Radera allt innehåll och alla inställningar

Om tidigare idéer inte fungerade för dig, säkerhetskopiera dina filer och navigera till Inställningar. Klicka på Allmänt, Återställ och välj Radera allt innehåll och alla inställningar. Du måste bekräfta åtgärden och klicka på OK för att göra det. När uppgiften är klar ställer du in din iPhone som en ny enhet.

Vi är 100% av att ett av dessa 5 sätt att fixa Amazon-app som inte svarar på iPhone löste problemet och att du gillar att surfa och köpa produkter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found