Guider

Hur fixar du Galaxy S4-prestandaproblem

Det har redan gått 2 år Samsung Galaxy S4 kom på marknaden och sedan lanseringen har många smarttelefonälskare bytt till den här telefonen från andra. Men det har sett att ett stort antal Galaxy S4-ägare har ställts inför prestandaproblem med sin telefon. Utan några specifika skäl blir prestandan ibland långsam. Om du också använder Galaxy s4 och upplever med samma problem, kommer jag här att diskutera några steg som du kan prova.

Se även - Så här ändrar du en trasig skärm på Samsung Galaxy S4 mini

Möjliga korrigeringar för prestandaproblem på Galaxy S4

Steg 1

Det första steget för att åtgärda problemet med Galaxy S4 är att rensa cachepartitionen. Nedan följer stegen för att rensa cachepartitionen på din Galaxy S4:

> Stäng av din Samsung Galaxy S4.

> Tryck på hemknappen, strömbrytaren och volym upp-knappen samtidigt och håll ned dem tills din telefon börjar vibrera.

> Släpp knapparna när du ser Samsung-logotypen på skärmen.

> Fortsätt att trycka på Volym ned-knappen tills Rensa cachepartitionen är markerad. Använd strömbrytaren för att välja den. Tryck på Ja.

> Det kan ta lite tid, vänta tills processen är klar.

> Starta om telefonen.

Steg 2

Om du använder levande bakgrundsbilder är vår rekommendation att sluta använda dessa bakgrundsbilder eftersom de kan påverka prestanda för din Galaxy S4 negativt. Stäng av den om du inte använder NFC. Många användare har sett förbättringar i prestanda genom att göra detta steg.

Steg 3

Om prestanda är väldigt långsam, föreslår vi att du stänger av animationerna. För att göra detta, tryck på ett tomt utrymme på telefonens skärm, gå till hemskärmsinställningarna, välj sedan Övergångseffekt och slutligen Ingen.

Steg 4

Du kan inaktivera vissa appar som inte används av dig. För att gå till Inställningar> Mer> Application Manager> Alla> peka på app en efter en> Inaktivera.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found