Guider

Så här fixar du problem med Galaxy Note 8-fingeravtrycksskanner

Varje smartphone som Samsung har utvecklat har lyckats samla beröm från publiken. Med tiden har de blivit bättre och har nästan tagit bort behovet av att ha en dator. För att skydda din telefon från att komma i fel händer har Samsung lagt till ett robust säkerhetssystem med olika biometri. Bland dem är fingeravtrycksläsaren. På senare tid har vissa användare rapporterat att deras fingeravtrycksskannrar inte fungerade korrekt.

Läs också - Hur man tar bort Bloatware på Samsung Galaxy S8

Steg för att åtgärda problem med fingeravtrycksläsaren i Galaxy Note 8

  • Fingeravtrycksläsaren på Samsung Galaxy Note 8 finns på baksidan av telefonen. Oftast kan problemet bero på dess fysiska läge som ligger bredvid kameran på baksidan. Detta kan göra det obekvämt för användarna att nå medan de skannar fingrarna. Vi föreslår att du håller telefonen korrekt och placerar fingret i exakt position så att telefonen kan läsa det biometriska.
  • Ett annat problem kan vara fallet på telefonen - om du använder ett. Ditt finger kanske inte kan röra sensorn ordentligt på grund av det upphöjda fodralet. Försök ta bort fodralet och försök använda fingeravtrycksläsaren.
  • Det kan finnas damm eller skräp på sensorn på skannern, försök att rengöra den med en mjuk trasa och försök sedan igen.
  • Om problemet med att upptäcka dina fingeravtryck fortfarande kvarstår bör du ta bort ditt sparade fingeravtryck. Det kan vara ett problem att upptäcka hörnen eller fingertopparna. Installera om en ny och se till att du skannar alla hörn och fingertoppar. Gå till Inställningar> Låsskärm och säkerhet> Fingeravtrycksscanner> Följ instruktionerna på skärmen.

Ovanstående lösningar kommer definitivt att lösa problem med Galaxy Note 8-fingeravtrycksskannern på din telefon.

Läs också - Så här åtgärdar du problem med Samsung Galaxy S8-batterilivslängd

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found